A MICHELIN ROADBIB család

Rate this post

A Michelin öt új méret bemutatásával több mint kétszeresére növelte népszerű ROADBIB mezőgazdasági gumiabroncs családjának választékát.

A Michelin öt új méret bemutatásával több mint kétszeresére növelte népszerű ROADBIB mezőgazdasági gumiabroncs családjának választékát.

A 2018-ban bemutatott MICHELIN ROADBIB az első olyan gumiabroncscsalád, amelyet a 200 lóerőt meghaladó, az utakon is intenzíven használt mezőgazdasági traktorokra terveztek a teljesítmény és a vonóerő növelése, valamint a hosszú élettartam érdekében.

Az öt új méret – az 540/65 R 30, 650/60 R 34, 650/65 R 34, 650/65 R 42 és a 710/75 R 42 – a termékcsaládot héttagúra növeli, és mind elérhető utólag szerelhető abroncsként, illetve az OEM kínálatban egyaránt.

Guillaume Vidal, a Michelin France mezőgazdasági és lakossági marketingmenedzsere kiemelte

„a MICHELIN ROADBIB abroncsok bemutatásuk óta rendkívül népszerűek, és az új méreteket már izgatottan várták a vásárlók”

Az idő, amelyet egy traktor a közúton tölt, folyamatosan növekszik. Jelenleg a mezőgazdaságban és az építőiparban használt gépek a menetidejük több mint felében utakon haladnak, és így teszik meg a teljes távolság 80 százalékát. Ez a trend egyaránt igaz a különböző teljesítményű járművekre. A Michelin kínálata pedig megoldást nyújt a 160 lóerős gépektől kezdve a több mint 400 lóerős járművekre is.

„A MICHELIN ROADBIB főbb előnyei egy hagyományos gumiabronccsal szemben az utakon és a kemény talajon tapasztalt nagyobb vezetési kényelem. A széles mintázatnak köszönhető pontosabb irányíthatóság, valamint a kisebb gördülési ellenállás, amelyet az úttal kapcsolatba kerülő gumi mennyisége is segít. Ez üzemanyag-megtakarítást és hosszabb élettartamot eredményez, amellett, hogy a megmarad a kiváló vonóerő.”

A MICHELIN ROADBIB gumiabroncsok teljesítményének kulcsa az egyedi mintázat, amely egy központi bordából és a vonóerő maximalizálása érdekében 52 mintázati blokkból áll. Ez lehetővé teszi, hogy az abroncs felületének 40 százaléka kapcsolódjon az úthoz – ez 60 százalékos növekedést jelent a MICHELIN MACHXBIB kapaszkodó bordás mezőgazdasági abroncsokhoz képest. Ez az innovatív hibrid mintázat növeli a vezetés kényelmét is, emellett csökkenti a traktor fogyasztását a közúton történő közlekedés során.

_________________________________

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhat − tíz =