A MICHELIN ROADBIB család

Rate this post

A Michelin öt új méret bemutatásával több mint kétszeresére növelte népszerű ROADBIB mezőgazdasági gumiabroncs családjának választékát.

A Michelin öt új méret bemutatásával több mint kétszeresére növelte népszerű ROADBIB mezőgazdasági gumiabroncs családjának választékát.

A 2018-ban bemutatott MICHELIN ROADBIB az első olyan gumiabroncscsalád, amelyet a 200 lóerőt meghaladó, az utakon is intenzíven használt mezőgazdasági traktorokra terveztek a teljesítmény és a vonóerő növelése, valamint a hosszú élettartam érdekében.

Az öt új méret – az 540/65 R 30, 650/60 R 34, 650/65 R 34, 650/65 R 42 és a 710/75 R 42 – a termékcsaládot héttagúra növeli, és mind elérhető utólag szerelhető abroncsként, illetve az OEM kínálatban egyaránt.

Guillaume Vidal, a Michelin France mezőgazdasági és lakossági marketingmenedzsere kiemelte

„a MICHELIN ROADBIB abroncsok bemutatásuk óta rendkívül népszerűek, és az új méreteket már izgatottan várták a vásárlók”

Az idő, amelyet egy traktor a közúton tölt, folyamatosan növekszik. Jelenleg a mezőgazdaságban és az építőiparban használt gépek a menetidejük több mint felében utakon haladnak, és így teszik meg a teljes távolság 80 százalékát. Ez a trend egyaránt igaz a különböző teljesítményű járművekre. A Michelin kínálata pedig megoldást nyújt a 160 lóerős gépektől kezdve a több mint 400 lóerős járművekre is.

„A MICHELIN ROADBIB főbb előnyei egy hagyományos gumiabronccsal szemben az utakon és a kemény talajon tapasztalt nagyobb vezetési kényelem. A széles mintázatnak köszönhető pontosabb irányíthatóság, valamint a kisebb gördülési ellenállás, amelyet az úttal kapcsolatba kerülő gumi mennyisége is segít. Ez üzemanyag-megtakarítást és hosszabb élettartamot eredményez, amellett, hogy a megmarad a kiváló vonóerő.”

A MICHELIN ROADBIB gumiabroncsok teljesítményének kulcsa az egyedi mintázat, amely egy központi bordából és a vonóerő maximalizálása érdekében 52 mintázati blokkból áll. Ez lehetővé teszi, hogy az abroncs felületének 40 százaléka kapcsolódjon az úthoz – ez 60 százalékos növekedést jelent a MICHELIN MACHXBIB kapaszkodó bordás mezőgazdasági abroncsokhoz képest. Ez az innovatív hibrid mintázat növeli a vezetés kényelmét is, emellett csökkenti a traktor fogyasztását a közúton történő közlekedés során.

_________________________________

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

A Continental által partnerekkel közösen kifejlesztett összetett folyamat során az elhasználódott gumiabroncsokból származó gumit újrahasznosítják és úgy dolgozzák fel, hogy az új gumikeverékek komponenseként újra felhasználható legyen.

Újrahasznosított gumi

Újrahasznosított gumi, rizshéj és műanyag palackok: fenntartható anyagok a gumiabroncsgyártásban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük