A Bridgestone támogatja az Olimpiai sportolók biztonságát

Rate this post

A Bridgestone támogatja a sportolók biztonságát és hatékonyságát a 2020 -as tokiói olimpiai és paralimpiai játékokon

A Bridgestone támogatja a sportolók biztonságát és hatékonyságát a 2020 -as tokiói olimpiai és paralimpiai játékokon
  • Az egyetlen világszerte működő partner, amelynek globális központja van a fogadó városban. Megerősíti elkötelezettségét a sportolók és a műveletek biztonságának és hatékonyságának támogatása mellett Tokióban 2020.
  • A Bridgestone társadalmi és vásárlói értéket teremt a megoldásokon alapuló különféle gumiabroncs-technológiák és innovációk révén.
  • A Bridgestone gumiabroncsokat és szolgáltatásokat nyújt körülbelül 3000 jármű mozgásban tartásához. Valamint kerékpárokat az önkénteseknek és a személyzetnek. Szeizmikus szigetelő technológiát két új állandó helyszínen, és fenntartható csővezetékrendszereket több mint egy tucat ideiglenes épületben.
  • A vállalat továbbra is támogatja több mint 70 globális sportoló útját, akik a Bridgestone csapat nagyköveteként képviselik a vállalatot.

A Bridgestone Corporation (Bridgestone), a gumiabroncsok és a gumi piacának globális vezetője. Fenntarthatósági megoldásokat gyártó vállalattá szándékozott bemutatni, hogy a hozzájárulásai milyen módon segítik a sportolók biztonságát és hatékonyságát, valamint a 2020 -as tokiói olimpiai és paralimpiai játékok működését.

A Bridgestone, mint egyetlen globális partner, amelynek globális központja van a fogadó városban, a Bridgestone bemutatja küldetését, hogy „a társadalom kiváló minőségét szolgálja” olyan termékek és szolgáltatások biztosításával, amelyek elősegítik a biztonságos, zökkenőmentes és fenntartható mozgást Tokió körül. Emellett a vállalat továbbra is támogatja és ünnepli a több mint 70 globális sportoló sokszínű névsorát, akik a Bridgestone Team sportolói nagykövetei. 

Mivel a játékok július 23-án kezdődnek, az összes résztvevő közös célja továbbra is a 2020-as Tokió megvalósítása, amely védi a közegészséget és a globális sportolók jólétét, akik sokat áldoztak ezen az úton.

„Noha a 2020 -as tokiói olimpiai és paralimpiai játékok eltérnek a várttól, a Bridgestone továbbra is arra törekszik, hogy mindent megtesz a biztonságos és fenntartható környezet biztosításáért és előmozdításáért. Ahol a világ legnagyobb sportolói hajszolhatják álmaikat az olimpiai charta elképzeléseivel összhangban. Békés társadalom ” – mondta Shu Ishibashi, az igazgatóság tagja, a Bridgestone Corporation globális vezérigazgatója és ügyvezető igazgatója. „Büszke japán vállalatként, világos elképzeléssel, hogy befogadóbb és fenntarthatóbb jövőt építsünk a társadalom számára. Reméljük, hogy segíthetünk a Tokió 2020 -ban az emberi szellem ünnepeként szolgálni ezekben az egyedi és kihívásokkal teli időkben.” 

Az olimpiai és paralimpiai flotta mozgásban tartása

Az Olimpiai és Paralimpiai Játékok hivatalos gumiabroncsaként a Bridgestone elősegíti a hivatalos NOB- és IPC-flották mozgásban. Nagy teljesítményű gumiabroncsokat és gumiabroncs-szolgáltatásokat nyújt körülbelül 3000 jármű számára, beleértve az autókat, a versenytámogató járműveket és az egyedi koncepciójárműveket személyzet költöztetése és még sok más. A Bridgestone számos megoldásalapú gumiabroncs-technológián és innováción keresztül támogatja a biztonságos és hatékony szállítást Tokióban 2020.

A Bridgestone támogatása magában foglalja az olimpiai és paralimpiai falvakban található, önálló BEV Toyota e-Palette járművekhez tervezett gumiabroncsokat.
A Bridgestone támogatása magában foglalja az olimpiai és paralimpiai falvakban található, önálló BEV Toyota e-Palette járművekhez tervezett gumiabroncsokat.

A vállalat elkötelezettsége biztosítja:

  • Kifejezetten gumiabroncsok az autonóm és akkumulátoros elektromos Toyota e-Palette járművekhez, amelyek a sportolókat az olimpiai és paralimpiai falvakba szállítják.
  • A legmodernebb levegőmentes gumiabroncsok a Toyota Walking Area BEV-khez (akkumulátoros elektromos járművek), amelyeket a Main Press Centerben és a teniszhelyszíneken használnak. Ezek a nem pneumatikus gumiabroncsok egyedi küllőszerkezettel rendelkeznek, amely kiküszöböli a laposodás kockázatát és a levegővel való felfújást. Ezek a gyantából készült gumik nagyobb újrahasznosítási potenciállal rendelkeznek.
  • Speciálisan tervezett gumiabroncsok, amelyeket a Toyota MIRAI FCEV-ken (üzemanyagcellás elektromos járművek) használnak majd Tokióban 2020-ban. Ezek lesznek a vezető autók a maratoni versenyeken. Ennek a gumiabroncsnak az alacsony gördülési ellenállása és a csökkentett zajszint közvetlenül hozzájárul a villamosított járművek utazási tartományának és menetkomfortjának javításához.
  • Ecopia ologikus abroncsokkal a Toyota LQ akkumulátoros elektromos járművekhez, amelyeket vezető autóként is használnak a 2020 -as tokiói maratoni versenyeken. Ez az innovatív gumiabroncs mind a gördülési, mind a légellenállást javítja a hagyományos gumiabroncsoknál magasabb és keskenyebb profil révén. Segítve az akkumulátoros elektromos járművek energiahatékonyságát.
  • Üzemanyag-takarékos, alacsony gördülési ellenállású Bridgestone Ecopia gumiabroncsok Toyota akadálymentesített emberek mozgató (APM) járművekhez az olimpiai és paralimpiai helyszíneken és sportolói falvakban.

A gumiabroncsok, mint a jármű egyetlen része, amely az utat érinti, kulcsfontosságú elemei a vezetés biztonságának. Amellett, hogy megfelelő gumiabroncsok vannak a megfelelő járműhöz és körülményekhez, a megfelelő gumiabroncs-karbantartás nagyban befolyásolja a teljesítményt is. Ezért a gumik mellett a Bridgestone japán autószerviz -hálózatát is kínálja, hogy rendszeresen ellenőrizze a gumiabroncsokat. Valamint minden szükséges gumiabroncs -szolgáltatást biztosítson az olimpiai és paralimpiai flották számára 2020 -ban.

Kényelmes és megbízható mobilitást kínál a nem motorizált kerékpárflottán keresztül

A Bridgestone több mint 50 éve nagyteljesítményű versenykerékpárok gyártójaként új pályakerékpárokat is kifejlesztett. Ezeket a Japán Team Tokió 2020-as kerékpáros rendezvényein fog használni. A Bridgestone együttműködik edzőkkel és sportolókkal a berendezés tervezésében és gyártásában, amelyet a Team Japan versenyzői használnak majd a 2020 -as tokiói keirin, sprint, omnium és madison eseményeken. Ennek a folyamatnak a részeként a Bridgestone Corporation elemző technológiáját beépítették a tervezési folyamatba és alkalmazták a Bridgestone Cycle kerékpárfejlesztési technológiájában.

A Bridgestone új pályakerékpárokat fejlesztett ki, amelyeket a Japán csapat a 2020 -as tokiói olimpiai játékok kerékpáros rendezvényein fog használni.
A Bridgestone új pályakerékpárokat fejlesztett ki, amelyeket a Japán csapat a 2020 -as tokiói olimpiai játékok kerékpáros rendezvényein fog használni.

A 2020-as tokiói olimpiai és paralimpiai játékok hivatalos kerékpárjaként a Bridgestone több mint 800 nem motorizált kerékpárt szállít. A cél, hogy kényelmes és megbízható mobilitást biztosítson a Tokió 2020 személyzetének, önkénteseinek és sportolóinak.

A Bridgestone több mint 800 nem motorizált Bridgestone kerékpár flottát biztosít Tokió 2020 számára.
A Bridgestone több mint 800 nem motorizált Bridgestone kerékpár flottát biztosít Tokió 2020 számára.

A kollekció három modellt tartalmaz. Kifejezetten a Tokió 2020-ra terveztek és márkáztak, hogy támogassanak bizonyos személyzetet és önkéntes szerepeket. Beleértve a biztonságot, az aprócikk-szállítást, valamint a nehéz felszerelések és poggyászok mozgatását. A kerékpárokat több helyszínen is használni fogják, beleértve az olimpiai és a paralimpiai játékokat is. A falvakat és az új Japán Nemzeti Stadiont, valamint a flotta többségét a játékok után a helyi közösségi szervezeteknek és programoknak ajánlják fel.

Segít a földrengésre kész helyszínek és fenntartható ideiglenes építmények szállításában

Bridgestone Tokyo olimpia uszoda

Amint azt korábban bejelentettük, a Bridgestone  két újonnan épített állandó helyszínre szállította a legkorszerűbb szeizmikus szigetelőcsapágyait  , amelyek a 2020-as tokiói olimpiai és paralimpiai játékok versenyének adnak otthont-  a Tokyo Aquatics Center  és az  Ariake Arena. Ezek a rugalmas szerkezeti tartók elkülönítik a szerkezetet a talajtól. Így is csökkentsék a szeizmikus sokk terjedését, és csökkentsék a károsodás esélyét földrengés esetén. 

A szeizmikus szigetelési technológia mellett a Bridgestone támogatja a biztonságot és a kényelmet más Tokió 2020 épületekben. A könnyű és rendkívül tartós polibutén csőrendszeren keresztül, amelyet jelenleg több mint egy tucat Tokió 2020 ideiglenes helyszínen és létesítményben telepítenek.

A sportolók – és minden egyén – felhatalmazása álmaik üldözésére

A Bridgestone globális olimpiai és paralimpiai üzenete, az „Hajsza az álmát” célja, hogy minden képességű embert felhatalmazzon arra, hogy álmait követve kitartson a viszontagságok között. És ez most jobban visszhangzik, mint valaha. A Bridgestone csapat sportolói nagykövetei az elsődleges hangok ennek az üzenetnek, és a vállalat  partnerségekben áll több mint 70 inspiráló olimpikonnal, paralimpiával és  20 ország reménységével, akik nagykövetként képviselik a márkát – ez a legnagyobb globális Team Bridgestone névsor. 

A Paralimpiai Mozgalom folyamatos támogatásának részeként a Bridgestone Corporation technikai támogatást is kínál a parasportolóknak Japánban végzett kutatás és innováció révén.

A vállalat támogatása a 2020 -as tokiói olimpiai és paralimpiai játékok számára a Bridgestone számos módon mutatja be erőfeszítéseit az emberek mozgásának, élésének, munkájának és játékának javítása érdekében.

_________________________________

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × egy =