MICHELIN X Incity EV Z

Rate this post

MICHELIN X Incity EV Z, a Michelin első, kifejezetten elektromos buszokhoz tervezett gumiabroncs családja

MICHELIN X Incity EV Z, a Michelin első, kifejezetten elektromos buszokhoz tervezett gumiabroncs családja

MICHELIN X Incity EV Z:

  • egy termékcsalád, amely kombinálja a biztonságot a hosszú élettartammal, a környezet tiszteletével és a megnövelt teherbírással.
  • Kiváló teljesítmény hagyományos buszokon is.
  • A piac igényeihez igazítható szabványos méret.

A Michelin megkezdte első, kifejezetten elektromos buszokhoz tervezett gumiabroncs-termékcsaládjának szállítását. Az eredetileg elektromos járművekhez tervezett MICHELIN X Incity EV Z termékcsalád rendkívül hatékony hagyományos buszokon is, amelyeken szintén használható.

Ma 5 ezer elektromos busz van használatban Európában, de öt év múlva várhatóan tízszer ennyi lesz az utakon. Új termékcsaládjával a Michelin támogatja az átmenetet a tisztább, hatékonyabb és függetlenebb elektromos mobilitási megoldások irányába. Ez egyben a fenntartható városok elérésének is egyik sarokköve.

Az elektromos buszok tömege az akkumulátoroknak köszönhetően nagyobb, ennek kezelése érdekében a MICHELIN X Incity EV Z megnövelt teherbírása 8 tonna is lehet(1).

A biztonság folyamatos növelése érdekében a tervezők különös figyelmet szenteltek az abroncs oldalfalainak védelmére, mivel ezek rendszeresen érintkeznek a járdák peremeivel. Az oldalfalakon a kopást jelző indikátor mutatja, amikor az abroncsokat forgatni kell.

A MICHELIN Regenion technológiának köszönhetően a MICHELIN X Incity EV Z termékcsalád fejlett mintázattal rendelkezik, amely biztosítja a hosszirányú és az oldalirányú tapadást.

A MICHELIN X Incity EV Z 10%-kal(2) nagyobb hatótávot biztosít, amely a 13%-kal(3) jobb gördülési ellenállással és a megnövelt teherbírással kombinálva csökkenti a flották üzemeltetési költségeit.

A Michelin a flottamenedzselés megkönnyítése érdekében a szabványos 275/70 R 22.5 152/149J méret mellett döntött.

Az utánvághatóra és újramintázhatóra tervezett termékcsalád megkapta a 3PMFS jelölést, amely tanúsítja magas tapadási képességeit a hóval borított utakon is.

Minden MICHELIN X Incity EV Z gumiabroncs teljesítménye öt innovatív és szabadalmaztatott technológia kombinált előnyeinek köszönhető

INFINICOIL: az abroncs köré tekert, akár 400 méter hosszú folytonos acélszál jobb stabilitást biztosít, és növeli a tartósságot.

POWERCOIL: a különösen erős acélszálak új generációja könnyebbé teszi az abroncsokat, ellenállóbb az oxidációval szemben, és tartósabbá teszi a vázat.

DURACOIL: az új gyöngydesign a magas ellenállású nejlon segítségével megerősíti az abroncs alsó részét és oldalfalát, és egyszerűbbé teszi az újramintázását.

FORCION: egy innovatív kémiai ágensből származó új anyag, amely megerősíti az abroncs oldalfalát a hosszú élettartam érdekében, valamint növeli ellenálló képességét a kopással és vágásokkal szemben.

REGENION: az abroncs önregeneráló mintázata jó tapadást biztosít minden körülmények között a teljes élettartama során, annak köszönhetően, hogy az elhasználódás hatására új mintázat emelkedik ki.

_______________________________

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

Az első ISCC PLUS minősítéssel rendelkező, elektromos járművekhez készült Hankook-gumiabroncs az új Porsche Taycan modellen

Az elektromos Porsche Taycan első szerelésű gumiabroncsa

Az első ISCC PLUS minősítéssel rendelkező, elektromos járművekhez készült Hankook-gumiabroncs az új Porsche Taycan modellen

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhét − 3 =