Új gumiabroncs raktárakkal bővül a Hankook Tire rácalmási telephelye

Rate this post

A Hankook magyarországi üzemében hamarosan egy új, több mint 32 millió euró értékű gumiabroncs raktár építési projektet valósít meg a szolgáltatások javítása érdekében

Hankook prémium abroncsgyártó rácalmási gyárában belső raktárbázis épül a szolgáltatások javítása és a költségek optimalizálása céljából

A Hankook prémium abroncsgyártó rácalmási gyárában belső raktárbázis épül a szolgáltatások javítása és a költségek optimalizálása céljából. A vállalat arra számít, hogy a beruházás tovább javítja az alapanyag-ellátást, növeli annak biztonságát és gazdaságosabbá teszi a folyamatot

Jelenleg a kész gumiabroncsok 88%-át a gyár helyszíni raktárában tárolják, a fennmaradó részt,valamint a bejövő nyersanyagok jelentős hányadát pedig külső raktárakban helyezik el. Az egyik tervezett új egység mintegy 13 ezer m2 alapterülete nyersanyagok (vegyszerek, textil és acélhuzalok, korom és silica, tömbösített gumi alapanyagok) raktározására szolgál majd, míg a másik épület a maga 20 ezer m2 alapterületével 1,5 millió gumiabroncsra bővíti a rácalmási üzem késztermék-tároló kapacitását. A fejlesztések lehetővé teszik a Hankook számára, hogy jelenlegi tárolási igényeit házon belül oldja meg, kiszervezett szolgáltatások igénybevétele nélkül. Ez egyben jelentős fuvarozási terhet is levesz a cég válláról, ugyanakkor csökkenti a közúti szállítmányozási folyamatok negatív környezeti hatásait is.

„Ez a beruházás emeli a szolgáltatások színvonalát, miközben leegyszerűsíti a munkafolyamatokat. A gyártáshoz szükséges nyersanyagok helyben történő tárolásának megoldása nagy lépés lesz a rácalmási üzem számára, és megkönnyíti alkalmazottaink munkáját. Ráadásul a szállítások is praktikusabbá válnak a kész abroncsok tárolásának kiszervezése nélkül. Erősen hiszek ebben az új raktárprojektben, és tudom, hogymint minden eddigi beruházás, ez is segíti versenyképességünket és növeli hatékonyságunkat.”

mondta Kim Hyung Yun, a Hankook Tire Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

Gondolt már gumiszervizének kellékeinek beszerzésére? - Gumiabroncs javító anyagok, szerszámok, berendezések. Szerszám Generál Kft. +36 70 381 6087. 2112 Veresegyház, Szadai út 19/a.
Gondolt már gumiszervizének kellékeinek beszerzésére? – Gumiabroncs javító anyagok, szerszámok, berendezések. Szerszám Generál Kft. +36 70 381 6087. 2112 Veresegyház, Szadai út 19/a.

Az építkezés az eredeti terveknek megfelelően idén ősszel indult, és az új raktárbázis 2022 őszénkezdi működését.2006-os alapítása óta a gyár folyamatosan bővül Magyarországon

Az elmúlt évek beruházásainak köszönhetően a rácalmási gyár kapacitása a kezdeti időszakhoz képest 3,5-szeresére nőtt, és mintegy 900 méretben és modellváltozatban készülnek gumiabroncsok személygépkocsik, SUV-k és kisteherautók számára. A magyar gyár olyan népszerű autómárkáknak szállít magas minőségű termékeket, mint az Audi, BMW, Fiat, Ford, Hyundai, Kia, Mercedes-Benz, MINI, Opel, Peugeot, Porsche, Seat, Skoda és VW.

Elgondolkodott vajon hány százalékkal nőne az Ügyfeleinek a száma,hogyha használna gumiabroncszsákot? ♦ Felbecsülte mekkora haszna származna,abból ha az Ön Ügyfelei zsákba becsomagolva vihetnék el lecserélt kerekeit/abroncsait?

_______________________________

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

Nemzeti színű kivilágítással szurkolnak a Bridgestone gyár kollégái a magyar labdarúgó válogatottnak

Nemzeti színű kivilágítással szurkolnak a Bridgestone gyárban

A Bridgestone gumiabroncsgyár kollégái a szívükön viselik a magyar labdarúgó válogatott sikerét: „Hajrá, magyarok!”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × egy =