Continental ContiTrack slick

Rate this post

A Continental ContiTrack slick/mintázat nélküli abroncs nyerte a német PS magazin pályagumi tesztjét

A Continental ContiTrack slick/mintázat nélküli abroncs nyerte a német PS magazin pályagumi tesztjét

A ContiTrack abroncs elsöprő győzelmet aratott

Négy hobbiversenyzőknek szánt, mintázat nélküli, azaz slick abroncsot hasonlított össze júliusi lapszámában a német PS magazin. A gyorsasági motorkerékpárokkal, illetve motorsporttal foglalkozó, nagy múltú kiadvány mérései alapján a Continental Korbachban készülő köpenye, a ContiTrack nyújtja a legjobb teljesítményt. Ezt bizonyítja, hogy 230-ból 183 pontot sikerült megszereznie, míg riválisai csak 171, illetve 180 pontot gyűjtöttek össze.

A PS magazin júliusban közölt összehasonlító-tesztje négy köpenyt vizsgált

A próbaköröket az igen technikás Circuit de Barcelona-Catalunya pályán, egy Honda Fireblade SP-vel futották a PS újságírói, s nemcsak a kezelhetőséget, az irányíthatóságot, az egyenesfutást, a tapadást és a csúszáshatáron tapasztalható tulajdonságokat vizsgálták, hanem azt is, hogy mennyi visszajelzést adnak, miként viselkednek fékezésnél és milyen hatással vannak a köridőkre a górcső alá vett abroncsok.

A tesztelők beszámolója a ContiTrackről

„A legjobb, legprecízebb kezelhetőséget szavatoló abroncs a mintázat nélküli pályagumik mezőnyében. Legfőbb előnye, hogy rendkívül pontos visszajelzéseket ad az első kerék tapadásáról, így igazán élvezetessé teszi a motorozást. (…) Mindent egybevetve kiváló abroncs hobbiversenyzőknek, saját csoportjában a legjobbnak bizonyult.”

Gondolt már gumiszervizének kellékeinek beszerzésére? - Gumiabroncs javító anyagok, szerszámok, berendezések. Szerszám Generál Kft. +36 70 381 6087. 2112 Veresegyház, Szadai út 19/a.
Gondolt már gumiszervizének kellékeinek beszerzésére? – Gumiabroncs javító anyagok, szerszámok, berendezések. Szerszám Generál Kft. +36 70 381 6087. 2112 Veresegyház, Szadai út 19/a.

A ContiTrack tökéletes választás a pályanapok szerelmeseinek. Változó anyag összetétele minden helyzetben ideálissá teszi, s bárki kihasználhatja előnyeit, hiszen gyári és átépített gyorsasági motorokra egyaránt felszerelhető. Kérjük, ne feledje, hogy mintázat nélküli, ún. slick abroncsok közúton nem használhatóak.

_______________________________

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × három =