Minden terepen használható Vredestein Pinza gumiabroncs

Rate this post

Az Apollo Tyres Európába is elhozza a minden terepen használható Vredestein Pinza gumiabroncsot

Az Apollo Tyres Európába is elhozza a minden terepen használható Vredestein Pinza gumiabroncsot
  • A közúti és terepi képességek közötti legjobb egyensúlyt biztosító gumiabroncs tulajdonságai röviden a „kényelmesen robusztus” kifejezéssel foglalhatók össze
  • A termék egy ötéves K+F-projekt eredménye, amely során a mérnökök a szimulációs technológiát is komoly mértékben alkalmazták, illetve globális teszteket végeztek extrém időjárási körülmények között
  • Az európai bemutatásra azt követően kerül sor, hogy a gumiabroncs 2021-ben sikeresen debütált az Egyesült Államokban, a minden terepen használható abroncsok legnagyobb piacán
  • A „háromágú hópehely” szimbólummal jelzett tanúsítás kiválóan mutatja a Pinza zord körülmények közötti kiváló képességeit
  • A bemutatás után 24 méretváltozat lesz elérhető, később pedig még tovább bővül a kínálat

Az Apollo Tyres bemutatja az első, minden terepen használható gumiabroncsát, a Vredestein Pinzát

Az ötéves globális kutatási és fejlesztési program eredményeként megszülető Pinza úgy készült, hogy a valaha volt legjobb terepi képességekkel rendelkező Vredestein gumiabroncs legyen, ugyanakkor közúton is kiválóan teljesítsen a tapadás, a gördülési ellenállás és a kifinomultság tekintetében.Mindezen tulajdonságoknak köszönhetően a piacon kapható, minden terepen használható gumiabroncsok közül ez nyújtja a legjobb egyensúlyt a közúti és a terepi képességek között.

A Pinza különösen jó választás az olyan terepjárók, pick-upok és szabadidőautók (SUV-ok) esetében, amelyekkel tulajdonosaik időnként terepre mennek

A gumiabroncs augusztustól válik elérhetővé a vásárlók számára, eleinte 24 méretben, később pedig tovább bővül a méretválaszték.

A Pinza futófelületén jól felismerhető, négybarázdás halszálkás mintázat, valamint teljes mélységű, egymásba kapcsolódó lamellák láthatók, amelyek minden útfelületen nagyszerű tapadást biztosítanak – beleértve a sarat, a homokot, a jeget és a havat is –, az útzaj minimalizálása mellett. A robusztus, három profilblokkal rendelkező vállrész szélei erőteljesen megkapaszkodnak a talajon, ami még jobbá teszi a laza útfelületen való tapadást, a futófelület csavart „kőkivetői” pedig segítenek a szennyeződésektől való megszabadulásban.

Az új Pinza háromrétegű, háromszoros abroncs szövetvázzal rendelkezik a nagyobb fokú tartósság érdekében

Az egyedi kialakítású oldalfal-kialakítás pedig meghosszabbítja az agresszív futófelület-mintázatot, ami egyfelől az ebben az abroncskategóriában elvárt robusztus megjelenést biztosítja, másfelől pedig nagyobb védelmet nyújt a sziklákkal és a kerékvájatokkal szemben.

A Pinzát úgy tervezték, hogy lenyűgöző terepi képességei mellett közúton is magas szintű tapadást és kifinomultságot nyújtson. A többszörös profilblokk-technológia és a széles futófelület-blokkok segítenek minimalizálni a zajt és maximalizálni a kormányzási pontosságot. Az ötödik generációs polimervegyület, valamint a mély lamellák pedig minden körülmény esetén kiemelkedő tapadási jellemzőket biztosítanak.

A Pinza a „háromágú hópehely” tanúsítványt is megkapta

Ez kiemeli a minden időjárási körülménnyel szembeni ellenállóságát. További versenyelőnyt biztosít számára a minden terepen használható gumiabroncsok szegmensében, és jelzi, hogy a havas és jeges útfelületeken is kiváló tapadási jellemzőkkel bír.

Az új gumiabroncsot az Apollo Tyres házon belül, a Hollandiában található K+F-központjában fejlesztette ki. Nagy mennyiségű, szimulációkból és valós tesztekből származó adatot elemezve, a teljesítményjellemzők optimális egyensúlyának megtalálása érdekében. A márka 113 éves történelmének legnagyratörőbb termékspecifikus K+F-projektjeként megszülető Vredestein Pinzát különféle, nagy kihívást jelentő időjárási körülmények között tesztelték. Közúton és terepen egyaránt, észak-amerikai, finnországi, dél-afrikai és közel-keleti helyszíneken.

A gumiabroncs 2021-ben mutatkozott be az Amerikai Egyesült Államokban

Gyorsan az egyik legjobb értékeléseket kapó termékké vált a minden terepen használható gumiabroncsok igen kompetitív szegmensében. A Pinza az egyike annak a mindössze négy, minden terepen használható gumiabroncsnak, amelyek a nagy presztízsű, független tesztügynökségnél, a Consumer Reportsnál az ajánlott kategóriába kerültek.

A Pinza kétféle felépítésben kapható majd, amelyek a „P” és az „LT” nevet viselik

Az agresszívabb mintázattal rendelkező „LT” gumiabroncsok kiválóan használhatók az olyan, munkavégzéshez használt járműveken, amelyek elsősorban nagy igénybevételt jelentő terepi körülmények között használnak. A „P” változat olyan kialakítással rendelkezik, ami jobban megfelel a közúti használatnak, így ideálisabb választást jelent a személygépjárművek esetében. Mindkét változat kiváló terepi képességekkel bír, így a felhasználók egész évben minden terepen biztonságban érezhetik magukat.

Daniele Lorenzetti, az Apollo Tyres Europe technológiai igazgatója:

„Az új dizájnelemek és anyagok alkalmazása mellett a négy évszakos gumiabroncsok szegmensében szerzett tapasztalatainkat felhasználtuk, hogy megtaláljuk a tökéletes egyensúlyt a terepi robusztusság és a közúti kifinomultság között. Kutatási és fejlesztési csapatunkat átfogó, mesterséges intelligencia alapú elemzések és a valós körülmények között, számos különböző helyen és éghajlati körülmények között végzett tesztek eredményei segítették abban, hogy egyedi kiegyensúlyozottságot biztosítsanak a Pinzának a közúti és terepi képességek terén.”



Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

6 + 12 =