A Bridgestone támogatja a tehetségeket a versenymotorozásban

Rate this post

A Bridgestone már második éve partnere a motorsportban tehetséges fiatalok ugródeszkájaként számon tartott Hawkers European Talent Cup (HETC) versenynek.

A Bridgestone már második éve partnere a motorsportban tehetséges fiatalok ugródeszkájaként számontartott Hawkers European Talent Cup (HETC) versenynek.

A HETC-t követően a versenyzők a Moto3 FIM JuniorGP bajnokságba, a Moto2-be vagy az igazán kiemelkedők egyesen a MotoGP-be lépnek tovább

A Bridgestone elkötelezett a motorsportok iránt, melynek bizonyítéka a prémiumkategóriás gumiabroncsai mellett, a motorkerékpárversenyzés jövőjét formáló fiatal tehetségek támogatása.A HETC egyedüli gumiszállítójaként a Bridgestone olyan bajnokaspiránsokkal dolgozik együtt, akik hét versenyen, Spanyolország és Portugália legszebb pályáin küzdenek majd a címért.

Az idei évtől bővült a versenynaptár

A Bridgestone a francia motorkerékpárversenyzés legfontosabb ifjúsági versenyének, az Objectif Grand Prix-nek (OGP) hivatalos partnereként és kizárólagos beszállítójaként csatlakozik a Federation Française de Motocyclisme (FFM) szervezethez.

Az Objectif Grand Prixhét franciaországi futamból áll, és lehetővé teszi a 11 és 18 év közötti tehetségek számára, hogy Franciaország legemblematikusabb pályáin versenyezzenek. A cél egyszerű: támogatni azon fiatalok felfedezését és képzését, akikből a jövő motorversenyzői lehetnek.

A HETC és az OGP versenyzői a Bridgestone V02 nagy teljesítményű slick abroncsait használhatják.

Nico Thuy, a Bridgestone EMIA motorkerékpár üzletágának igazgatója

„Az ifjúsági versenyek világában mindig is lenyűgözött minket az a szenvedély, lelkesedés és energia, amit ezekben a fiatal tehetségekben megcsodálhatunk.”

„A Bridgestone önmagát ismeri fel abban a kiválóság iránti állandó elkötelezettségben, amelyet a HETC-ben és az OGP-ben résztvevő csapatok és minden feltörekvő bajnok tanúsít. A Bridgestone által gyártott termékekkel és a versenyekkel való partnerségünkkel szeretnénk támogatást nyújtani a nemzetközi motorkerékpározás fejlődéséhez, és a profi versenyzők új és feltörekvő generációihoz”.


Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhárom − hat =