A Nokian és a Qingdao Sentury Tire gyártási megállapodást írt alá

Rate this post

A NOKIAN SZERZŐDÉSES BÉRGYÁRTÁSBA KEZD, HOGY BIZTOSÍTSA A SZEMÉLYABRONCSOK ELÉRHETŐSÉGÉT KÖZÉP-EURÓPÁBAN

A Nokian Tyres plc és a Qingdao Sentury Tire Co., Ltd. szerződéses gyártási megállapodást írt alá

A megállapodás értelmében a Qingdao Sentury Tire (Kína) megkezdi a Nokian Tyres által kiválasztott személyautó gumiabroncsainak gyártását a közép-európai piacra. A partner gyártóüzemében gyártott gumiabroncsokat a Nokian Tyres tervezte, és a Nokian Tyres tesztüzemeiben tesztelték, hogy megfeleljenek a vállalat magas biztonsági és minőségi követelményeinek. A gumiabroncsokat Nokian Tyres márkanév alatt árusítják.

A Nokian további szerződéses gyártási kapacitásainak tárgyalása folyamatban van

Ezeknek a megállapodásoknak a teljes éves volumene 2023 és 2027 között 1-3 millióra darabra tehető, hogy kiegészítse a Nokian Tyres saját üzemeiben folyó termelést.

A Nokian Tyres és a Qingdao Sentury Tire közötti együttműködés hosszú távú partnerségre épül. Így biztosítja a Nokian a gumiabroncsainak elérhetőségét a közép-európai piacon. A gyártás beindítása 2023 első felében lesz. Az első gumiabroncsok pedig 2023 második felében kerülnek piacra. A gyártóhelyet a Nokian Tyres minőségi, fenntarthatósági és biztonsági követelményei alapján rendszeresen auditálni fogja.

A szerződéses gyártás mellett a Nokian Tyres erőfeszítéseket tesz saját termelésének növelésére

Ahogy azt november elején bejelentették, a cég 650 millió eurót fektet be egy új, nulla szén-dioxid-kibocsátású romániai gyárba. A tervek szerint 2025-ben indul a kereskedelmi termelés a gyárban. Ezzel egyidejűleg a vállalat tovább növelte a kapacitást Finnországban és az Egyesült Államokban lévő gyáraiban.

Jukka Moisio, a Nokian Tyres elnök-vezérigazgatója:

„Ez a szerződés kiegészíti saját termelésünket, és segít még gyorsabban és rugalmasabban reagálni az igényekre. Az új romániai gyárral, a kapacitás növelésével Finnországban és az Egyesült Államokban, valamint a szerződéses bérgyártással, erős alapot fektetünk le a Nokian Tyres jövőbeli növekedéséhez”

Forrás és kép: Nokian Tyre


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

Ahhoz, hogy az AUTO BILD tesztmezőnyének ebbe az elit körébe még bekerülhessen, jó kvalifikációs teljesítményre van szükség. Itt a 35 négyévszakos guminak a lehető legrövidebb, 100 km/h-s féktávot kellett igazolnia nedves és száraz körülmények között.

35 négyévszakos gumiabroncs az AUTO BILD 2023-as féktáv teszten

Ahhoz, hogy az AUTO BILD négyévszakos gumi tesztmezőnyének elit körébe bekerülhessen, jó féktáv teljesítményre van szükség

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × 3 =