Legfrissebb hírek

A Continental újratervezi az ECHO alkalmazást

Rate this post

Az ECHO új külsőt kapott: 2023 elején személyre szabott felhasználói felülettel jelenik meg a Continental mobilalkalmazás a kereskedők számára.

Az ECHO új külsőt kapott: 2023 elején személyre szabott felhasználói felülettel jelenik meg a Continental mobilalkalmazás a gumikereskedők számára.

A kereskedők kényelmesen irányíthatják és nyomon követhetik a panaszfolyamatokat az alkalmazással mobileszközeiken keresztül

„Több mint egy évszázada látjuk el vásárlóinkat prémium minőségű abroncsokkal. Ha műszaki panaszok merülnek fel, négy éve kínáljuk az ECHO-t. Egy digitális eszköz, amely nagyban megkönnyíti az abroncskereskedők munkáját szerte a világon. Legújabb frissítésünkben az alkalmazást az alapoktól kezdve újraterveztük, és örömmel kínáljuk ügyfeleinknek a továbbfejlesztett dizájnt és optimalizált használhatóságot.”

– Mondja Ralf Gellermann, a Continental Tyres globális rendszerek és szabványok műszaki ügyfélszolgálatának vezetője.

Az ECHO alkalmazás megkönnyíti a gumiabroncs-kereskedők számára a műszaki panaszok feldolgozását

 Ennek során a kereskedők egyszerűen feltöltik az adott termék képeit az alkalmazásba, vagy közvetlenül az alkalmazáson keresztül viszik azokat. A felhasználók ezután leírást adhatnak a gumiabroncsokhoz, és nyomon követhetik az aktuális állapotot.

Az ECHO különféle szolgáltatások széles körébe integrálódik, amelyekkel a Continental megkönnyíti az abroncskereskedők >>>, műhelyek és flottamenedzserek munkáját. Az abroncsgyártó továbbra is folyamatosan új üzleti modelleket fejleszt, és az intelligens digitális megoldások teljes ökoszisztémáját hozza létre az abroncsok körül. Kihasználva versenyelőnyét, mint a világ egyik legnagyobb elektronikai, érzékelő- és szoftverszállítója a mobilitási ágazatban.

Az ECHO alkalmazás iOS és Android rendszeren érhető el . A Continental azt tervezi, hogy a jövőben is rendszeresen bővíti az alkalmazást további funkciókkal.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

Continental és a DeepDrive

File GáborA gumiabroncsok szóvivőjeinfo(kukac)gumipiacmagazin.hu https://www.continental.com/en/press/press-releases/20231005-deepdrive/ A gumiabroncs teszteket itt találod >>> Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenegy − hat =