Legfrissebb hírek

Teljesen átdolgozták a TyreClub+

Rate this post

A PIRELLI MEGÚJÍTJA A TyreClub+ E-KERESKEDELMI PLATFORJÁT, A GYORS, EGYSZERŰ ÉS FENNTARTHATÓ ONLINE ÉRTÉKESÍTÉS ELŐSEGÍTÉSÉRE

Teljesen átdolgozták a TyreClub+-t, a Pirelli B2B gumiabroncsértékesítési platformját

Most ez a munkaeszköz még könnyebben és hatékonyabban használható, jobb digitális élményt kínálva az gumiabroncs kereskedőknek. Rengeteg új funkciót vezettek be. Beleértve a szállítások valós idejű nyomon követését, az egyszerűbb rendeléskezelést. Az adatokhoz és statisztikákhoz való hozzáférést, valamint a Pirelli világának legfrissebb híreit.

INNOVÁCIÓ A MEGRENDELÉSI FOLYAMATBAN

A TyreClub+ legújabb verziója a keresési eredményeket egyszerűsítő új szűrőknek köszönhetően egyszerűbbé teszi a rendelést. Gyorsabbá és intuitívabbá teszi annak ellenőrzését, hogy mely gumik állnak rendelkezésre. A kutatott termékek listájával együtt a platform feltünteti az aktuálisan elérhető termékeket, és milyen mennyiségben, hol kaphatók és mennyibe kerülnek – megjelölve az esetleges akciókat is. Ezenkívül egy új nyomkövető rendszert vezettek be a szállítás állapotának valós idejű nyomon követésére. Pontosabb szállítási dátumokkal és egy 18 hónapra visszamenőleg egyedi rendelési naplóval.

AZ ÜGYFELEK FOLYAMATOS TÁJÉKOZTATÁSA

A rendelések, valamint az gumiabroncs kereskedőknek küldött minden kommunikáció közvetlenül elérhető a kezdőlapról, hogy naprakész legyen a Pirelli híreivel. Beleértve a termékbemutatókat, a közelgő bemutatókat és az értékesítési kampányokat. A termékinformációk gyorsan beszerezhetők a részletes specifikációs lapok, teszteredmények >>> és egyéb vonzó multimédiás tartalom segítségével.

EGY INNOVATÍV DIGITÁLIS MEGOLDÁS, AMELY MINDEN ÜGYFÉL IGÉNYEIRE VÁLASZOL

Az új platform középpontjában a felhasználó alapvető igényei állnak. Az új platformot ténylegesen használó embereket hosszasan meginterjúvoltuk a tervezési folyamat során. Amellett, hogy az igényeiknek megfelelően készült, a TyreClub+-t egy szélesebb körű digitális folyamat részeként fejlesztették ki, hogy értéket teremtsen az ügyfelek számára azáltal, hogy a lehető legjobb szolgáltatást kínálja, és támogatja üzleti tevékenységeiket mindenhol. Az e-kereskedelmi felhasználói élmény szakértői vettek részt ennek a legújabb felületnek a létrehozásában. Biztosítva, hogy néhány kattintással több és jobb információ álljon rendelkezésre. Technológiai szempontból a platformot teljes egészében a felhőben fejlesztették ki a Salesforce.com webhelyen, amely a CRM-megoldások globális vezető vállalata, amely magas szintű teljesítményt, megbízhatóságot, biztonságot és fenntarthatóságot garantál. 

A KÖVETKEZŐ LÉPÉSEK

Az új platformot decemberben vezették be Olaszországban és Németországban, majd 2023 folyamán más piacokra is eljut. Hamarosan megjelenik a fejlett funkciók is, amelyek lehetővé teszik a gumiabroncs-kereskedők számára, hogy folyamatosan tájékozódjanak a legújabb kereskedelmi kampányokról. Kiemelve a lejárati dátumokat és a célokat, egyértelmű tájékoztatással előnyeiről.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

Kedves elismerések és női tapasztalatmegosztás – Így telt a nemzetközi nőnap a Bridgestone Tatabánya gyárában

Nemzetközi nőnap a Bridgestone gyárban

Kedves elismerések és női tapasztalatmegosztás – Így telt a nemzetközi nőnap a Bridgestone Tatabánya gyárában

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy × kettő =