Legfrissebb hírek

Felni kalkulátor 3D-ben, a megfelelő választásért

5/5 - (1 vote)

Itt a tavasz, kezdődik a felniválasztás időszaka. Ebben segít a felni kalkulátor, akár 3D funkcióval is. – Megmutatom részletesen

Alu felni kalkulátor 3D Hungarogumi

Egyszerű és látványos felni választás

A bemutatásához, a Hungarogumi MAK 3D felni kalkulátorát vettem alapul. Beléptem a Hungarogumi weboldalára, és megkezdtem a keresést. A Felni kalkulátort, néhány gördítéssel lejjebb találjátok egy sárga mezőben. Erre kattintva már indul is a választás. Én egy VW-t választottam. Ha nem találod a keresett autót, akkor van lehetőséged a „További márkák mutatása” gombra kattintva, szinte minden autómárka megjelenítésére.

Az autómárka kiválasztása után, Én egy ID.3-at választottam, mert egyre nagyobb teret foglalnak el az elektromos autók az új autóeladásokban. Természetesen itt a VWid3. Pro Performance jöhetett csak számításba. Itt azonnal látható a kiválasztott autó, alap fehér színben és a hozzátartozó összes elérhető felni típussal. (54 féle) Az autónkra a termékek közül az első találatot teszi fel automatikusan a kalkulátor.

Kezdjük mondjuk az autó színével

A felni kalkulátor szín választással segít a megfelelő felni választásban

Itt én a környezettudatosságra figyelve, a mélyzöld szít választottam. Így egy fehér háttérrel nem mutat túl sokat, ezért lehetőség van háttérkép feltöltésére is. Ez akár a saját házunk, udvarunk is lehet. Én egy utca képet választottam a jobboldali feltöltés gomb segítségével. Íme az eredmény:

A felni kalkulátor lehetőséget ad háttérkép választásra

Felni választási lehetőség

Van lehetőségünk a speciálisan erre az autóra tervezett felni kiválasztására (12 db.) a Specially designed for VW felirat kijelölésére. Ekkor már csak ezek a felnik lesznek láthatóak.

A felni kalkulátor nagyon sok választásra ad lehetőséget

Én egy ezektől eltérő felni választottam, ezért nem jelöltem be. A felni kalkulátor először kéri, hogy mekkora legyen a felni mérete (18″) Rákattintasz az alkalmaz gombra és már adja is a további lehetőségeket! (42 féle). Az első lapon 23 opciót mutat, de nem kell megijedni, mert az utolsó kép után, van lehetőségünk több termék megjelenítésére. (töltsön be több cikket).

Én a MAK Union Black Mirror-t választottam. A részletekre kattintva, olyan információkat tudhatunk meg, mint például: Milyen ET számmal kapható, Alkalmas-e téli használatra, milyen pozícióba szerelhető fel. Itt találjuk meg a felni műszaki adatait is, valamint az illeszkedő gumiméretet is.

Engem ez a felni érdekelt

A felni kalkulátor kupon akciókat is azonnal megmutat

Az érdeklődésem után kapok a kiválasztott felniről egy összefoglaló, a felni paramétereiről, valamint az árról. Még egy fontos dolog, hogy van lehetőségünk egyes termékeknél, kedvezményes kupon felhasználására. Itt kapunk még további ajánlásokat is mielőtt véglegesítjük a vásárlást.

De a felni kalkulátor okos…

Mert tudja, hogy nem elég a felnit megvenni, ahhoz kellhetnek még kiegészítők is bizonyos esetekben. Ezt feltétlenül egyeztessük szakemberrel!

Jöhet a fizetés, szállítás, vagy személyes átvételnek a lehetősége!

A felni kalkulátor javaslatot tesz kiegészítőkre

De Mi van ha nincs raktáron valamelyik termék?

Ekkor sem kell megijedni, mert a kalkulátor biztosít egy olyan lehetőséget, hogy tájékoztatást kapjuk az elérhetőségről.

„A termék jelenleg nincs nálunk készleten. Amennyiben ezt a terméket szeretné megvásárolni, kérjük, töltse ki az árajánlatkérő űrlapot, és mi egyeztetünk a külföldi partnereinkkel a lehetőségekről.”

Kellemes böngészést kívánk!


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

Kedves elismerések és női tapasztalatmegosztás – Így telt a nemzetközi nőnap a Bridgestone Tatabánya gyárában

Nemzetközi nőnap a Bridgestone gyárban

Kedves elismerések és női tapasztalatmegosztás – Így telt a nemzetközi nőnap a Bridgestone Tatabánya gyárában

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

6 − 5 =