Díjak, amelyek megerősítik a Michelin vezető szerepét

Rate this post

A Michelin két díjat nyer a Tire Technology Expo 2023-on, köztük az Év gumiabroncsgyártója díjat

A Michelin két díjat nyer a Tire Technology Expo 2023-on, köztük az Év gumiabroncsgyártója díjat
  • A Michelin hatodik alkalommal nyerte el az Év gumiabroncsgyártója díjat a 2023-as Tire Technology Expo kiállításon
  • A csoport az Év Környezetvédelmi Vívmánya díjat is elnyerte az első két közúti használatra jóváhagyott gumiabroncsának köszönhetően, amelyek 45%-ban, illetve 58%-ban fenntartható anyagokat tartalmaznak >>>, az egyik személygépkocsikhoz, a másik pedig buszokhoz való.

A Michelin két nemzetközi díjat nyert, amelyeket az abroncsipar, a tudományos világ és a sajtó szakértőiből álló testület ítélt oda

  • A hatodik alkalommal elnyert Év gumiabroncsgyártója díj abszolút rekord.
  • Az Év Környezetvédelmi Vívmánya – Gumiabroncs-tervezés díj az első két közúti használatra jóváhagyott gumiabroncsnak (autók és buszok), amelyek 45%-ban, illetve 58%-ban fenntartható anyagokat tartalmaznak. Ez a díj egy új kategóriába tartozik, amely az iparág környezetbarát technológiai fejlődését díjazza.

Az egyetlen vállalat, amely hatszor nyerte el az Év gumiabroncsgyártója díjat, a Michelin ismét jutalmat kapott a fenntarthatóbb mobilitást szolgáló innovációk kidolgozására. Az elmúlt néhány hónapban a Michelin jelentős előre lépéseket ért el mind az „ Airless ” területen, mind a fenntartható anyagok és újrahasznosítási technológiák integrálása terén.

Amellett, hogy megkapta az Év legrangosabb gumiabroncsgyártója díjat, a Michelin elnyerte az Év Környezetvédelmi Vívmánya – Gumiabroncstervezés díjat is.

Ezzel a díjjal elismerik az első „közúti legális” autók és buszok gumiabroncsait, amelyek 45%-ban, illetve 58%-ban fenntartható anyagokat tartalmaznak, anélkül, hogy befolyásolnák az általános környezeti lábnyomot, és megőrizték a Michelin márkához kapcsolódó kivételes teljesítményszinteket.

Előrelépések, amelyek a Michelin folyamatos elkötelezettségéről és a csoport azon törekvéséről tanúskodnak, hogy kövesse a „minden fenntartható” gumiabroncs felé vezető útitervét.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

Az első ISCC PLUS minősítéssel rendelkező, elektromos járművekhez készült Hankook-gumiabroncs az új Porsche Taycan modellen

Az elektromos Porsche Taycan első szerelésű gumiabroncsa

Az első ISCC PLUS minősítéssel rendelkező, elektromos járművekhez készült Hankook-gumiabroncs az új Porsche Taycan modellen

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 × négy =