A Bridgestone támogatja az FIA ecoRally Cup versenyeket

Rate this post

A Bridgestone, a Nemzetközi Automobil Szövetséggel (FIA) együttműködve kiemelten támogatja a kizárólag elektromos autók számára szervezett ecoRally Cup-ot.

Örülünk, hogy a Bridgestone hosszú távon támogatja az FIA ecoRally Cup versenyeket

Az abroncsgyártó vállalat több évre kötelezte el magát a verseny szponzoraként, új lendületet adva mind az energiatakarékosság, mind a környezetvédelmi szempontokat előtérbe állító sorozatnak.

Az FIA által 2006-ban elindított versenysorozaton csak és kizárólag átalakítás nélküli, érvényes közúti forgalmi engedéllyel rendelkező elektromos hajtású járművek indulhatnak. Az esemény sok szempontból egyezik a Bridgestone filozófiájával, kiemelve a vállalat úttörő „ENLITEN”-technológiáját >>>, amely maximális biztonságot, kiemelkedő abroncsteljesítményt és jobb fenntarthatósági jellemzőket biztosít mind az elektromos, mind pedig belső égésű járműveken való használatra.

„Büszkék vagyunk arra, hogy az FIA-val való partnerség révén támogathatjuk az ecoRally Cup-ot, mivel sok más mellett összhangban van a Bridgestone E8 vállalati kötelezettségvállalásunkkal. Célunk, hogy lelkesedést és örömet keltsünk a mobilitás világában, miközben az ecoRally Cup-hoz hasonló kezdeményezéseinkkel és technológiáinkkal törekszünk a szén-dioxid-semleges mobilitás megvalósítására.”

– fejezte ki gondolatait Tomoyuki Takagi, a Bridgestone Csoport globális marketingstratégiáért felelős ügyvezető igazgatója.

Andrew Wheatley, a Nemzetközi Automobil Szövetség Rallye részlegének igazgatója elmondta

„Örülünk, hogy a Bridgestone hosszú távon támogatja az FIA ecoRally Cup versenyeket. A partnerség lehetővé teszi, hogy az esemény földrajzi terjeszkedése révén új közönséget érjünk el és növeljük a verseny fenntarthatósági jelentőségét is, hiszen az energiatakarékosság, valamint a felelős motorsport mind központi szerepet játszanak az FIA fenntarthatósági céljaiban.”


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

Nemzeti színű kivilágítással szurkolnak a Bridgestone gyár kollégái a magyar labdarúgó válogatottnak

Nemzeti színű kivilágítással szurkolnak a Bridgestone gyárban

A Bridgestone gumiabroncsgyár kollégái a szívükön viselik a magyar labdarúgó válogatott sikerét: „Hajrá, magyarok!”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhárom + 7 =