A NEXEN fenntartható anyagból készült gumiabroncsot mutat be

Rate this post

A NEXEN TYRE bejelentette, hogy bemutatja fenntartható anyagból készült gumiabroncsát, mely 52%-ban fenntartható anyagokból áll

A NEXEN TYRE bejelentette, hogy bemutatja fenntartható anyagból készült bemutató gumiabroncsát, amely 52 százalékban fenntartható anyagokból áll, és a vállalat kiterjedt, a fenntarthatóságra törekvő tevékenységének példája.

Bemutatjuk az akár 52 százalékos fenntartható alapanyagú Nexen gumiabroncsot

Az Nexen szakértői a jelenlegi és újonnan feltörekvő technológiákat használva fenntartható gumiabroncsokat terveztek járművekhez. Ezen belül a gumiabroncs több, mint 52 százalékban fenntartható anyagokból készült. Ez hozzájárul a vállalat fenntartható nyersanyagokra való terjeszkedési céljához.

A bemutató gumiabroncs 44%-ban megújuló anyagokból készül. Beleértve a természetes gumit, a bioalapú szintetikus gumit és a rizshéj hulladékból származó szilícium-dioxidot. A bemutató gumiabroncs másik jelentős tulajdonsága, hogy 8%-ban újrahasznosított anyagokból készül. Újrahasznosított műanyag, PET-palackokból kialakított poliészter zsinórral és fémhulladékból nyert huzallal.

„Ez a kutatás bizonyítja elkötelezettségünket az iránt, hogy az egyik legelőrelátóbb gumiabroncsgyártóvá váljunk az ESG tekintetében. Megvizsgáltuk az új technológiákat, és azonosítottuk a jövő lehetőségeit. Ennek eredményeként csapatunk elhivatottsága bebizonyította, hogy képesek vagyunk 52 százalékban fenntartható nyersanyagból álló gumiabroncsot gyártani. A NEXEN TYRE innovációja a jobb jövő építésében folytatódik.”


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

Ahhoz, hogy az AUTO BILD tesztmezőnyének ebbe az elit körébe még bekerülhessen, jó kvalifikációs teljesítményre van szükség. Itt a 35 négyévszakos guminak a lehető legrövidebb, 100 km/h-s féktávot kellett igazolnia nedves és száraz körülmények között.

35 négyévszakos gumiabroncs az AUTO BILD 2023-as féktáv teszten

Ahhoz, hogy az AUTO BILD négyévszakos gumi tesztmezőnyének elit körébe bekerülhessen, jó féktáv teljesítményre van szükség

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × öt =