Minden autós rémálma a váratlan defekt

Rate this post
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

Ne hagyja, hogy a defekt az útját állja – Ismerje meg a mobil gumiszervíz defektjavítási szolgáltatásának árait!

Ne hagyja, hogy a defekt az útját állja - Ismerje meg a mobil gumiszerviz defektjavítási szolgáltatásának árait!

De ne essen pánikba! A helyszíni defektjavítás nemcsak hatékony, hanem meglepően kedvező áron is elérhető. Fedezze fel velünk a defektjavítás árait, és tudja meg, mennyibe kerül a probléma megoldása! Az első és legfontosabb tanács: soha ne közlekedjen lapos gumival! A biztonságra és a pénztárcájára is komoly veszélyt jelenthet, ha nem hívja segítségünket időben. A defektjavítás ára sokkal kedvezőbb, mint egy új gumiabroncs vásárlása vagy a felni javítása!

Miért válassza a helyszíni defektjavítást?

Teljesen felszerelt mobil gumiszervizünkkel gyorsan kiérkezünk, és megvizsgáljuk a sérült gumiabroncsot. Éljen az időhatékonyság és a kényelem luxusával, mert mi oda megyünk, ahová Önnek kényelmes – otthonához, munkahelyéhez vagy bárhová, ahol segítségünkre van szüksége!

Egy szűkös és rohanó világban minden perc számít, így az ember nem szívesen vesztegeti az idejét fix gumisműhelyek keresésére és várakozásra. Mi azért vagyunk, hogy ezen terhet levegyük az Ön válláról és minőségi, profi műhely minőségű szolgáltatást nyújtsunk Önnek bármilyen helyzetben, bárhol is legyen.

Mobil szervizautónk fel van szerelve a legmodernebb eszközökkel, és nem csak ígérünk, de biztosítjuk Önnek, hogy gumiabroncsainak kezelése, szerelése precíz és hatékony lesz, mintha egy fix gumisműhelyben járna. Nincs szükség aggodalomra, hiszen centrírozó gépünket minden egyes szerelés előtt kalibráljuk, így garantáltan maximális pontosságot érünk el a kerékkiegyensúlyozásban.

A defektek túlnyomó többsége javítható helyszínen, így sok esetben nincs szükség költséges új gumi vásárlására. Először is felderítjük a gumiabroncs sérüléseinek típusait, hogy tisztában legyenünk a helyzettel. Vannak olyan sérülések, melyek csak a futófelületet érintik, és méretükből, jellegükből fakadóan az üzembiztonságot nem befolyásolják, ezek javítását gond nélkül, szakszerűen meg tudjuk oldani. Vannak azonban olyan esetek is, amikor komolyabb – nagyobb vagy kedvezőtlen helyen lévő – sérülésekre is fel kell készülnünk. Ha minden kötél szakad, és szükség van gumicserére, ne aggódjon! Raktárkészletünkben kedvező árú új és használt gumiabroncsok várnak Önre.

Az áraink átláthatóak és pénztárcabarátok. Mi a mobil gumiszervíz kényelmi előnyeit kínáljuk pénztárcabarát árakon.

Helyszíni defektjavítás ára

Az ár magába foglalja a kiszállási díjat és 1db kerék javítását, szerelését és centrírozását (Budapest területén belül)

  • Defektjavítás munkanapokon (8:00-18:00): 19.500 Ft
  • Defektjavítás hétvégén és ünnepnap (8:00-18:00): 24.500 Ft
  • Defektjavítás éjszakai felár (18:00-8:00): + 5.000 Ft
  • Defektjavítás kisteher szerelési felár: + 5.000 Ft
  • Defektjavítás autópálya felár: + 5.000 Ft
  • Defektjavítás parkolóház, mélygarázs esetén, ahova a szerviz autó nem fér be: + 5.000 Ft
  • Defekttűrő gumi szerelés felár: + 1.000 Ft / db
  • Peremtömítés: 1.000 Ft / db
  • Szelepcsere: 1.000 Ft / db
  • Selejt gumi elszállítása: 1.500 Ft / db
  • Budapesten kívül: + 300 Ft/km (telephelytől számolva oda-vissza út)

A szolgáltatás minimum díja 15.000 Ft. Az árak bruttó árak 0% ÁFA tartalommal. Ezen árak 2023. júliusában érvényes áraink. Mindenkor aktuális részletes gumiszervíz árlistánkat honlapunkon találja: https://comfortgumiszerviz.hu/#araink

Leggyakrabban alkalmazott defektjavítási módszerek

Gumijavító gomba: Egy hegyes, reszelőszerű szerszámmal kimunkáljuk a lyukat, majd a gumiabroncs belső oldalán a lyuk környékét. Ezután a megmunkált felületeket bekenjük úgynevezett hidegvulkanizáló oldattal, majd pár perc várakozás után egy határozott mozdulattal elhelyezzük a lyukban a javítógombát. A belső oldalát erősen, határozott mozdulatokkal rágörgőzzük a ragasztóra, ezáltal tartós kémiai kötés jön létre. A gomba kilógó részét a futófelület felől ezután egy éles késsel eltávolítjuk. A belső oldalát bekenjük egy úgynevezett légzáróréteg-javító anyaggal (butilkaucsuk). A gumiabroncs ezután tartósan használható.

Szeglyuktapaszok és radiáltapaszok: alkalmazásuk megegyezik a gombáéval, azzal a különbséggel, hogy ezeknél nincs a lyukon áthúzandó rész. Ezen módszerek előnye, hogy míg a ragasztás fizikai, a vulkanizálás kémiai kötést hoz létre, ezáltal tartósabb lesz a végeredmény.

Ne késlekedjen, ha defektet kapott!

A Comfort Mobil Gumiszerviz csapata azonnal reagál, és az Ön segítségére siet. Hívjon minket bármikor a +36 30 168 05 65-ös telefonszámon, és mi gyorsan megoldjuk a problémát. Végre megnyugodhat, hogy az útját semmi sem állja majd!

Látogasson el honlapunkra, és tudjon meg többet rólunk, tekintse meg galériánkat, referenciáinkat: https://comfortgumiszerviz.hu/

Ne feledje, ha defektjavításra vagy más gumiszerelési munkára van szüksége, bízza ránk a probléma megoldását. Legyen szó hirtelen defektről, kerékcseréről, gumijavításról vagy pótkerék felrakásról, ezek számunkra rutin feladatok. Nem számít, hogy éjjel vagy nappal hív minket, mi nonstop rendelkezésére állunk. Fedezze fel az időhatékonyság és a kényelem új dimenzióját a Comfort Mobil Gumiszervíz segítségével!

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három × négy =