Sava Intensa SUV 2

Rate this post
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

A Sava Intensa SUV 2 a kínálat bővítéssel a költséghatékony szegmensre összpontosít

A Sava Intensa SUV 2 a kínálatbővítéssel a költséghatékony szegmensre összpontosít

A Sava örömmel jelenti be, hogy az Intensa SUV 2 nyári gumiabroncs-kínálatát 15 új mérettel bővíti a SUV-piacon.

Az európai autópiac továbbra is a SUV-k felé fejlődik, az elektromos és hibrid hajtásláncokra való átállás pedig felgyorsítja a növekedést.

Az előrejelzések 2022 és 2027 között 5,5%-os összetett éves növekedési ütemet jósolnak a SUV-piacon. 2022 második felében az Európában eladott új autók több mint fele SUV volt.

A Sava Intensa SUV 2 megfelel a fogyasztók igényeinek a nyári SUV költségvetési szegmensben. Az abroncs innovatív SUV-keveréktechnológiával rendelkezik, amely nagyobb járművek számára megbízható teljesítményt biztosít nedves felületen. 

A merevített külső vállblokkok fokozott szilárdságot és merevséget biztosítanak, segítve a jobb kanyartapadást, a stabilitást és a precíziós irányítást száraz utakon. Mindeközben az alacsony gördülési ellenállású futófelület-keverék besorolása robusztussá teszi, így pénzt takaríthat meg és maximalizálhatja a jármű hatótávolságát.

Sonia Leneveu, a Goodyear Consumer Europe marketing igazgatója:

„Mivel a Sava arra készül, hogy növelje piaci részesedését a költségvetési szegmensben, ezen új méretek bevezetése stratégiailag erős pozícióba hozza a márkát, hogy kihasználja a SUV-piac növekedését. A Sava Intensa SUV 2 kiváló választás az árérzékeny járművezetők számára, akik megbízható, nagy teljesítményű SUV gumiabroncsot keresnek.”


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Ezt olvasta már?

Az első ISCC PLUS minősítéssel rendelkező, elektromos járművekhez készült Hankook-gumiabroncs az új Porsche Taycan modellen

Az elektromos Porsche Taycan első szerelésű gumiabroncsa

Az első ISCC PLUS minősítéssel rendelkező, elektromos járművekhez készült Hankook-gumiabroncs az új Porsche Taycan modellen

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 + három =