Legfrissebb hírek

Az Apollo a helyi közösséget támogatja

Rate this post
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

Még éppen csak látszanak az Apollo Tyres újonnan épülő gyárának alapjai, a cég már Magyarországon is hűen képviseli anyavállalatának alapvető értékeit

Még éppen csak látszanak az Apollo Tyres újonnan épülő gyárának alapjai, a cég már Magyarországon is hűen képviseli anyavállalatának alapvető értékeit

Ezekkel összhangban, az Apollo Tyres ’Carefor Society’ programjának keretében a cég olyan kezdeményezésbe fogott, amely a helyi közösséget segíti és növeli a helyi szolgáltatások színvonalát. A cég a gyöngyöshalászi óvoda korszerűsítését támogatja: az adománnyal a környékbeliek étkezetéséhez és az óvodások fejlesztéséhez járulnak hozzá.

Modernizálni kell az óvodai konyhát Gyöngyöshalászon, hogy zökkenőmentes legyen annak a 300 embernek az étkeztetése, akik innen kapják az ebédet. Itt főznek ugyanis a község közintézményeire, és használhatatlanná váltak azok a nagyméretű edények, amelyekben nap mint nap készülnek az ételek. Most két ilyen ipari méretű edényt is vásárolnak a támogatásból.

Az Apollo Tyres adományából nem csak a gyermekek étkezésére, hanem a fejlesztésükre is jut forrás. Hiszen jó minőségű teljes rajzcsomagot kap minden óvodás.  A vállalat reméli, hogy a megfelelő rajzeszközök révén a kicsi művészek kreativitásatovább fejlődik.

„Érkezésünk óta folyamatosan tartjuk a kapcsolatot a gyöngyöshalászi önkormányzattal, és együtt mértük fel a település szociális igényeit. Úgy gondoljuk, hogy az óvoda támogatása egy kis lépés a régió jövőjének támogatásában. Az Apollo Tyres a világ számos pontján van jelen és mindenhol aktívan részt vesz az őt körülvevő közösség életében, Heves megyében is ez a tervünk”

– mondta el Kannan Prabhakar, az Apollo Tyres Hungary ügyvezető igazgatója.

Megnyitása után az Apollo Tyres gyöngyöshalászi gyára évente 5,5 millió személyautó– és kisteherjármű-, valamint 675 000 darab busz- és tehergépjármű-abroncsot fog előállítani az európai piacra. Több száz embernek biztosítva munkalehetőséget a régióban.

Az Apollo 2013-ban elnyerte az Év Gumiabroncs-gyártója és az Év Munkáltatója, 2014-ben pedig a Globális Fenntarthatósági Díjat. Ugyanebben az évben a legjobb munkahelynek választották az ázsiai autóalkatrész-gyártó szektorban.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Ezt olvasta már?

Continental ContiAttack SM 2Continental

Az új ContiAttack SM 2: Erős futásteljesítmény és teljesítmény közúti és versenypályán

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három × egy =