Új gumi a Premio kínálatában – Goodyear Eagle F1 SuperSport

Rate this post

A Goodyear bejelentette három új, ultraultra nagy teljesítményű (UHP) abroncsát, melyek az Eagle F1 SuperSport, SuperSport R és SuperSport RS márkanevet viselik.

A Goodyear bejelentette három új, ultraultra nagy teljesítményű (UUHP) abroncsát, melyek az Eagle F1 SuperSport, SuperSport R és SuperSport RS márkanevet viselik.
A háromszintű kínálat a SuperSport, SuperSport R és SuperSport RS abroncsokból áll
  • Az innovatív technológiai megoldások lehetővé teszik a féktávolság jelentős csökkenését és jobb köridők elérését
  • Kielégíti a folyamatosan növekvő ultraultra nagy teljesítményű (UUHP) szegmens igényeit. A 2019 februárja és novembere között 39 cikkszámon érkezik az új abroncs. A Volkswagen Golf GTI-től a Porsche 911 GT2 RS-ig számos modellre felszerelhető

A Goodyear kínálatának csúcsát jelentő SuperSport abroncsok innovatív technológiai megoldásai és a gumikeverékek lehetővé teszik a féktávolság jelentős csökkentését és a köridők javítását anélkül, hogy a vezetési élmény más elemei (így a kanyarodás és fékezés közbeni visszajelzés vagy a közelgő csúszáshatár érzékelése) csorbát szenvednének.

Az Eagle F1 SuperSport a Goodyear versenyzési tapasztalataira építve kiemelkedő tapadást és kezelhetőséget kínál. A futófelület merev bordái jó reakciókészséget biztosítanak irányváltáskor. Míg az abroncs vállrészén alkalmazott masszív, zárt külső mintázat jó irányíthatóságot eredményez a kanyarodás közbeni terhelésátadásnál. A rendkívül merev oldalfal-kialakítás tovább javítja a kezelhetőséget, ugyanakkor nem csökkenti túlzottan a menetkényelmet. Bár az abroncsot elsősorban száraz útfelületre tervezték, a Goodyear több gumikeverék kombinációjával innovatív módon gondoskodott a nedves úton elért teljesítmény javításáról. A száraz útra optimalizált külső részt három, nedves útfelületre optimalizált belső szegmens egészíti ki. Ennek köszönhetően a járművezető száraz úton biztonságosan veheti be az éles kanyarokat. Nedves úton pedig kiemelkedően jó fékhatást és kezelhetőséget tapasztal.

2019 februárja és májusa között 25 Eagle F1 SuperSport abroncs mutatkozik be. A 18” és 21” közötti mérettartományban, 205 és 305 mm közötti szélességben, 45 és 30 közötti profilaránnyal. Az Eagle F1 SuperSport ideális választás olyan sportos ferdehátú modellekhez, mint a Volkswagen Golf GTI. Olyan nagy teljesítményű szedánokhoz, mint a BMW M3 és a Mercedes-AMG C63, valamint olyan szupersportkocsikhoz, mint a Porsche 911 Turbo.

Az Eagle F1 SuperSport R még nagyobb tapadást és még precízebb kormányzást kínál közúton és versenypályán egyaránt. A száraz útfelületen kivételes útfekvést eredményező, nagy súrlódási együtthatójú gumikeverék még nagyobb tapadást biztosít. A kiváló kanyarstabilitást pedig a futófelület mintázatán lévő belső árkon kialakított hidakkal valósították meg, ami csökkenti a futófelület blokkjainak szélsőséges kanyarvételi erők hatására fellépő deformációját. Az abroncs érintkezési felületének optimalizálásával egyenletesebb nyomáseloszlást értek el, ami tovább javítja a kormányzás pontosságát és a visszajelzést.

2019 februárja és novembere között 10 Eagle F1 SuperSport R abroncs jelenik meg a piacon a 18” és 21” közötti mérettartományban. 205 és 305 mm közötti szélességben, 25 és 40 közötti profilaránnyal. Az Eagle F1 SuperSport R abroncsot olyan teljesítményorientált autókhoz fejlesztették ki, mint a Volkswagen Golf Club sport, a BMW M4 CS és a Porsche 911 GT3.

Az Eagle F1 SuperSport RS a Goodyear leginkább versenyorientált abroncsa, mellyel még tovább feszegethetők a határok a versenypályán, ugyanakkor közúton is engedélyezett a használata. A speciális, versenyzésre kifejlesztett gumikeverék egyedülálló tapadást és teljesítményt biztosít száraz útfelületen. Ez az abroncs kétféle méretben, 265/35 ZR20 és 325/30 ZR21 változatban kapható 2019 márciusától.

——————————————————————————————————————–

Legyen az Ön szervize is Csapatunk tagja!

További információért keressen minket:

Sipőcz Győző
Tel.: +36 70 376 3964
E-mail: gyozo_sipocz@goodyear.com

Pál Miklós 
Tel.: +36 70 371 2302
E-mail: miklos_pal@goodyear.com

Miért éppen bennünk bízzon a többiek helyett?

Premio Abroncs és Autószerviz Hálózat 1996-ban jelent meg az európai piacon olyan csoportként, mely a szervizállomásain keresztül nyújtott szolgáltatásokra szakosodott. A szolgáltató csoport modern szervizállomásain a Premio személyre szóló megoldásokat és tanácsokat nyújt az autóvezetőknek abroncsokfelnik és autószerviz szolgáltatások tekintetében, valamint teljes körű szolgáltatásokat a motorok terén. A Premio Abroncs és Autószerviz mindig arra törekszik, hogy ügyfelei 100%-ig elégedettek legyenek. Minden Premio szervizállomásnak rendelkeznie kell modern létesítményekkel, munkacsapatainak műszakilag képzettnek kell lenniük, és csakis a legjobb minőségű termékeket és az ügyfél számára barátságos megoldásokat kínálhatnak. A Premio csak akkor garantálhatja az egyöntetűen jó minőségű szolgáltatásokat ügyfeleinek, ha ezeknek a követelményeknek megfelel – függetlenül attól, hogy Ön melyik szervizállomást látogatja.

A Premio Abroncs és Autószerviz csoportot, mint koncepciót a GD Handelssysteme GmbH & CO.KG GDHS dolgozta ki azzal a céllal, hogy eleget tegyen a minden autóvezető részéről egyre növekvő követelményeknek, akik kiváló színvonalú szolgáltatásokat várnak el. Miután 1995-ben sikeresen indították útnak az első német kedvezményes abroncshálózatot Quick Abroncsdiszkont márkanéven, a GDHS a Premio márkanévvel megerősítette pozícióját. A legsikeresebb német minta az abroncsok kiskereskedelmi üzletágában. Ma a GDHS már több mint 30 éves nyomon követhető tapasztalattal rendelkezik ebben az üzletágban.

A GDHS a Goodyear GmbH & CO. KG. egyik teljes tulajdonú leányvállalata. A Goodyear globális abroncsgyártó cégként több mint 100 éves fennállása után büszke lehet a cég ebben az üzletágban elért sikereire. 350 Grand Prix győzelemmel a háta mögött a Forma-1 versenypályákon. A Goodyear 84 gyártóüzemmel rendelkezik 26 országban szerte a világban, mintegy 100.000 alkalmazottal, kirendeltségekkel 42 országban és fejlesztő központokkal az Egyesült Államokban, Japánban és Luxemburgban.

Premio-hoz hasonló, az ügyfelekre összpontosító kiskereskedelmi hálózatok alapját a Goodyear már 1956-ban lefektette, amikor létrehozta első üzlethálózatát az Amerikai Egyesült Államokban.

Ezt olvasta már?

EV Ready technológia, amely az innováció ütemét hajtja

EV Ready technológia, amely az innováció ütemét hajtja

Most, az elektromos járművek széles körű elterjedésével a Goodyear innovációjának új fejezete lendületben van.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × 5 =