A Magyar Gumiabroncs Szövetség a kormány stratégiai partnere

Rate this post

Az állam célja, hogy életszerű jogi környezetet teremtsen, és csak akkor avatkozzon be az emberek életébe, ha arra valóban szükség van.

Többek között a hazai közúthasználattal kapcsolatos szabályozás kialakításában számít a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) a Szövetségre – nyilatkozta Fónagy János, a Minisztérium parlamenti államtitkára a Magyar Gumiabroncs Szövetséggel kötött stratégiai partnerségi megállapodás aláírásán, a minisztérium dísztermében tartott ceremoniális eseményen.

A stratégiai partnerségi megállapodások célja az, hogy a közös jobbító szándék egészséges kompromisszumokkal hozzon eredményt – tette hozzá az államtitkár. Fónagy János, hozzátéve, hogy mindezt csak széleskörű társadalmi és szakmai egyeztetéssel lehet elérni, aminek eszközei a hasonló partnerségi megállapodások. Fónagy úr a beszéde végén aktív, kezdeményező magatartásra bíztatta a HTA-t, mint az NFM új stratégiai partnerét.

A megállapodást a Magyar Gumiabroncs Szövetség nevében Morenth Péter, ügyvezető elnök írta alá, aki a ceremónia alkalmával hangsúlyozta:

„Mély meggyőződésem, hogy mindkét félben megvan a szükséges akarat ahhoz, hogy a kereteket valódi tartalommal töltsük meg. Mi, a Szövetség részéről készen állunk arra, hogy a mögöttünk álló tagság tudásának legjavát adjuk a közlekedésbiztonságot, a hazai gumiabroncs ipart, illetve a közúti használatot érintő jogszabálytervezetek összeállításához, véleményezéséhez és a szükséges hatásvizsgálatok elkészítéséhez.”


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

13 − 2 =