Az Apollo kommunikációja során egyre hangsúlyosabbá válik a labdarúgás

Rate this post

Az európai piacon való megjelenéshez, a márka ismertté válásához első lépésként a Manchester United csapatával kötöttek megállapodást, ami a konkrét támogatáson kívül sok mindent tartalmazott.

Az Apollo kommunikációja során egyre hangsúlyosabbá válik a labdarúgás

Többek között egy olyan a labdarúgásra épített programot is, mely során az elmaradott térségek gyermekeinek kínálnak lehetőséget, hogy a labdarúgáson keresztül előbbre juthassanak. Ehhez az Apollo Tyres >>> úgynevezett gumiőrlemény pályák építésével, a Manchester United pedig egy edzőprogrammal járul hozzá.

Természetesen az Apollo abroncsokat vásárló partnerek is élvezhetik ennek a kapcsolatnak az előnyét, hiszen eljutni egy Manchester United mérkőzésre, ott ülni az Old Trafford lelátóján nem mindennapi élmény! Magyar Partnereink közül néhányan már élhettek ezzel a lehetőséggel. Mind a kétszer gólokkal tarkított mérkőzést láthattak, manchesteri sikerekkel, ahogy azt illik.

A most záruló európai nemzeti bajnokságok egyes kiemelt mérkőzésein már 2014/2015-ös szezonban is feltűntek az Apollo világító bannerek a stadionokban.

Most pedig újabb lépésként már 8 ország 16 futball klubjának meccsein lesz látható az Apollo. A 2015-16-os szezontól kezdődően holland, német, spanyol, olasz, osztrák, lengyel és angol együttesek mérkőzései mellett már a legjelentősebb nézőszámmal bíró magyar csapat hazai mérkőzésein is látható lesz a Apollo logó. Nem érdektelen az sem, hogy a Ferencváros mérkőzéseire szintén ellátogathatnak majd partnereink. Egy-egy érdekes meccset a VIP páholyból, élőben tekinthessen meg.

Ezt olvasta már?

Új MICHELIN Power Adventure murvás kerékpár gumiabroncs, amely nagy teljesítményt kínál közutakon és erdei ösvényeken

Új Michelin kerékpár gumiabroncs

Új MICHELIN Power Adventure murvás kerékpár gumiabroncs, amely nagy teljesítményt kínál közutakon és erdei ösvényeken

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük