Még takarékosabb megoldások a flottakezelőknek – NextTread

Rate this post

A Goodyear Dunlop az RHD II & RHT II típusokkal bővíti a melegen futózott NextTread termékcsaládot

Goodyear dunlop Next Tread futozott gumiabroncs

A Goodyear Dunlop helyközi szállításban használt Goodyear Regional RH II abroncsai is bekerülnek a vállalat meleg-futózott NextTread termékcsaládjába. A NextTread újrafutózott abroncsok új típusai közül a hajtott kerékre szerelhető RHD II a három legnépszerűbb méretben, azaz 315/80R22.5, 315/70R22.5 és 295/80R22.5 méretekben lesz kapható, míg a pótkocsik számára készülő RHT II a közkedvelt 385/65R22.5 méretben.

Az új NextTread RH II melegen futózott abroncsok futófelületének mintázata ugyanolyan, mint az új Goodyear Regional RHD II és RHT II abroncsoké.

Az újra-futózás során a Goodyear Dunlop NextTread meleg-futózó eljárásában a meglévő karkaszra az abroncs lehorzsolása után vulkanizálatlan futókeveréket visznek fel. Az abroncsot ezután formában felhevítik, ennek eredményeként a gumi vulkanizálódik és kialakul az új futófelület. Mivel a futófelület kialakítása megegyezik az új NextTread RH II abroncsokéval, az újrafutózott abroncsok futásteljesítménye is magas lesz, csökkentve a flották üzemeltetőinek költségeit.

A Goodyear Dunlop karkaszok mellett a NextTread termékek előállításához egyéb karkaszok is felhasználhatók, kialakításuktól és állapotuktól függően. Az új NextTread RHD II 315/80R22.5, 315/70R22.5 és 295/80R22.5 méretekben, míg a NextTread RHT II 385/65R22.5 méretben kapható. A cég összes meleg-futózott NextTread terméke vállalaton belül, a Goodyear Dunlop újra-futózó üzemeiben készül; a franciaországi Riomban, a németországi Wittlichben és a nagy-britanniai Wolverhamptonban. A Goodyear Dunlop meleg-futózási technológiájának minőségét ugyanazok a szabványok garantálják, melyeket az új abroncsok gyártása során is alkalmaznak.

Ezt olvasta már?

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt × 4 =