A Goodyear bemutatja az EfficientGrip Cargo 2-t

Rate this post

Új nyári abroncs kisteherautókra – Goodyear EfficientGripCargo 2 – tartós megoldás, jobb futás teljesítménnyel

Új nyári abroncs kisteherautókra - Goodyear EfficientGripCargo 2 - tartós megoldás, jobb futás teljesítménnyel

A Goodyear bemutatta az EfficientGripCargo abroncs utódját, kibővítve ezzel kisteherautóknak kínált termékportfólióját. Az EfficientGripCargo 2 tartósabb futófelületet és nedves utakon jobb teljesítményt biztosít.

„Az EfficientGripCargo 2 új nyári abroncs a gyors növekedést mutató kisteherautó-szektor fogyasztóinak igényeire szabva”

– mondta PiotrNagalski, a Goodyear Europe marketingigazgatója.

Az új futókeveréknek köszönhetően az abroncs futófelülete ellenállóbb a magas hőmérséklettel és a kíméletlen útviszonyokkal szemben, ezáltal elődjéhez képest összességében 38%-kal tartósabb. Az új tapadásjavító gyanta nedves útfelületen fékezve elősegíti a futókeverék deformálódását, ezáltal a hatékonyabb fékezést, valamint az EfficientGripCargo abroncshoz képest 8%-kal rövidebb féktávolságot.

„A fogyasztók egyre gyakrabban választják az e-kereskedelmi megoldásokat, a vállalkozások pedig ehhez igazítják ellátási láncaikat és „last miledelivery” rendszereket alakítanak ki” – folytatta Nagalski. „A Goodyear abroncsai az európai piacon legnagyobb számban értékesített kisteherautók közül tízből nyolcra felszerelhetőek, így jó helyzetben vagyunk, hogy lefedjük a piacot. Az új nyári abroncsunk fontos újdonság kishaszon-gépjárművekre szánt termék portfolóiónkban.”

A Goodyear kisteherautókhoz kifejlesztett termékportfóliója magában foglalja az UltraGripCargo téli abroncsot és a Vector 4Seasons Cargo négy évszakos abroncsot is.

Az EfficientGripCargo 2 versenyképes termékvonala 23 tételt tartalmaz, melyek 2020 decembere és 2021 októbere között kerülnek bevezetésre 14-17”-os méretekben; valamennyi abroncs elektromos járművekre is felszerelhető.

_________________________________

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

Tokaji Vilmos, a Continental Tires Dél-kelet Európáért felelős értékesítési igazgatója szerint a fenntarthatóság kritériumrendszere és az egyre magasabb műszaki elvárások összeegyeztethetőek

Continental: biztonság és fenntarthatóság

Tokaji Vilmos, a Continental Tires Dél-kelet Európáért felelős értékesítési igazgatója szerint a fenntarthatóság kritériumrendszere és az egyre magasabb műszaki elvárások összeegyeztethetőek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három × öt =