A Vredestein UltracVorti R gumi a versenypályán bizonyít

Az igazán nagy teljesítményű autók sofőrjei mindig is arra vágynak, hogy kipróbálhassák autójukat.

Erre nyújtanak lehetőséget az olyan európai versenypályák, mint az Assen TT Circuit  Hollandiában. Itt minden évben van egy vasárnap, amikor a sportautók tulajdonosai kipróbálhatják magukat és autóikat. Ezt hívják Supercar vasárnapnak. A technikás 4.5 km hosszú és 21 kanyart tartalmazó pálya a gumiabroncsoknak is igazi kihívást jelent. A Vredestein prémium jellegét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy ezen a versenyen sok nagyteljesítményű autó, olyanok, mint például a Lamborghini Gallardo, vagy a Bentley Continental GT, vagy a Shelby Mustang, illetve a Nissan Skyline GTR, Vredestein UltracVorti R gumival teljesítette a pályát. A versenyre ahol több mint 100 supercar tulajdonos nevezett autójával, több mint 18.000 néző volt kíváncsi!

A Hamann és a Vredestein sikere Hockenheimben!
A híres Hockenheimring ad otthont minden évben a Sport AutoHigh Performance napoknak. A több tízezer nézőt vonzó rendezvényen a nagyteljesítményű sportautók mutatkoznak be az érdeklődőknek. Az idei versenyen a BMW autókat építő Hamann nagyon jó eredményeket ért el a legújabb BMW M4 a Vredestein UltracVorti R abroncsokkal szerelt változatával.  Az autó sofőrje remek köridőket ment. A különleges festésű autónak nagy sikere volt a nézők körében. Ilyen az amikor az iparág két vezető prémium cége összefog, és együttműködve elnyeri a nagyközönség csodálatát!

Ezt olvasta már?

Az Extreme E abroncs fejlesztése során először is megvizsgáltuk egy sor, már korábban bizonyított nagyteljesítményű termék maximális teljesítményét és ellenállóságát, majd arra jutottunk, hogy a Continental CrossContact LX-et fogjuk referenciapontként használni a fejlesztés következő szakaszai során.

A Continental Extreme E gumiabroncsa

A Continental az Extreme E autóverseny-sorozat partnere és 2021-től prémium szponzora is. A vállalat fogja ellátni az összes versenyautót.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy − 1 =