Legfrissebb hírek

„Példamutató” – Vredestein Ultrac Pro

Rate this post
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

A Vredestein Ultrac Pro dobogós helyezést ért el az Auto Bild nagyteljesítményű gumiabroncsok tesztjében

"Példamutató" új Vredestein Ultrac Pro dobogós helyezést ért el az Auto Bild nagyteljesítményű gumiabroncsok tesztjében

A vezető német autóipari magazin, az Auto Bild Sportscars a harmadik helyet ítélte oda a vadonatúj Vredestein Ultrac Pro-nak a nagyteljesítményű nyári gumiabroncsok éves csoportos tesztjén. A kiadvány „példamutatónak” emelte ki a terméket, és kiemelte lenyűgöző tapadását valamint vonóerejét nedves és száraz körülmények között egyaránt.

Az Auto Bild Sportscars hét különböző 265/35 R 19 és 295/30 R 20 specifikációjú nagyteljesítményű nyári gumiabroncsot vizsgált, amelyeket egy Mercedes AMG GT-re szereltek fel.

Mindegyik termék teljesítményét, biztonsági és kényelmi tulajdonságait tesztelték nedves és száraz úton

Az Auto Bild tesztelői az Ultrac Pro-t dicsérték, mert a „legmagasabb szintű biztonságot és vezetési élményt” nyújtja, és azt mondták, hogy a nagyteljesítményű gumiabroncsok kategóriájában „kiegyensúlyozott és komfortorientált”. Hozzátették, hogy a Vredestein abroncs „méltán kapja meg a ‘példás’ minőségi pecsétünket”.

Az Ultrac Pro, amelyet idén tavasszal vezetnek be Európa-szerte, uralta az aquaplaning-értékelést, és első helyezést ért el a nagy sebességű, heves esőben és telített autópályán való vezetést szimuláló tesztben. A tesztelők különösen dicsérték az Ultrac Pro „kiegyensúlyozott vezetési viselkedését”. A Vredestein gumiabroncs a fékezési és kezelhetőségi teszteken is lenyűgözött, és sebességnél nagyfokú oldaltartást mutatott.

• Kapcsolatfelvételi űrlap

Száraz körülmények között a tesztelők dicsérték az Ultrac Pro lenyűgöző fékezési és kezelhetőségi tulajdonságait, és megerősítették megbízhatóságát.

A Vredestein gumiabroncs emellett kiemelkedett a kivételesen alacsony útzajával, a tesztelés során mindössze 70,5 Db-t bocsátott ki, ami lényegesen halkabb, mint a legközelebbi versenytársaké. Mindeközben a kényelem és a teljes dinamikai repertoár is elismerést kapott.

Benoit Rivallant, az Apollo Tyre Europe elnöke szerint:

” Az ultra-ultra-nagy teljesítményű kategóriában egyetlen más gumiabroncs sem ilyen sokoldalú – a vezetők mindkét világból a legjobbat kapják: sportosságot és kényelmet. Az Ultrac Pro minden riválisánál hatékonyabban kezeli ezeket az egymással versengő igényeket, így kompromisszumok nélküli abroncs.” 

„Nagyon bátorító, hogy az abroncs ilyen pozitív értékelést kapott az Auto Bild Sportcars csoportos tesztjén, az iparág legnagyobb és legnevesebb résztvevőivel megmérkőzve. Miután az abroncs március elején debütált Európában, megtisztelő számunkra, hogy az Ultrac Pro megkapta az első elismerést, és izgatottan várjuk a további pozitív értékeléseket a tesztelőktől és a vásárlóktól egyaránt”.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Ezt olvasta már?

Continental ContiAttack SM 2Continental

Az új ContiAttack SM 2: Erős futásteljesítmény és teljesítmény közúti és versenypályán

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

19 − három =