Főoldal / 1 Egyéb / Gumiabroncsos szakmai napot tartott a Gumiflex Kft. és Mitas gyár

Gumiabroncsos szakmai napot tartott a Gumiflex Kft. és Mitas gyár

A nívós szakmai rendezvény keretén belül a meghívott gumiabroncs kereskedők, hasznos információkat kaptak a gyártóról, a várható innovációkról, és a különböző abroncsokról egyaránt.

Gumiflex_Mitas_szakmai_nap

Az exkluzív környezetben tartott előadáson a Mitas cég képviseletében Tomáš Jurtík tartotta meg beszédét a Mitas gyárról, piaci helyzetről. Érdekességképpen kiemelte, hogy jelenleg minden harmadik Európában gyártott mezőgazdasági gép a Mitas gyár által előállított abroncsokon gurul. Gregor Miroslav előadásában részletesen bemutatta a jelenlegi fejlesztéseket, illetve a helyes üzemeltetés fontosságáról beszélt. Mind a gyártó, mind pedig a Gumiflex Kft. szakemberei fontosnak tartották elmondani, hogy főként a levegőnyomás, sebesség, terhelhetőség hármasa felel a gumiabroncs élettartamáért, hosszú távú használhatóságáért, ezért különösen fontos, hogy a végfelhasználók a gyártói ajánlásnak megfelelően használják az abroncsokat!

Továbbá beszélt a Continental mezőgazdasági abroncsok Mitasra történő márkaváltásáról. Hangsúlyozta, hogy az alapanyag, az öntőforma, a technológia ugyanaz, csak és kizárólag a márkanév változik – így lehet egy tengelyen a Continental, és a Mitas abroncs!

Jan Šmolík az ipari abroncsokról tartott részletes bemutatója után a Gumiflex Kft. ügyvezetője Varga Gábor prezentálta a szóban forgó márkák piaci eredményét, valamint a jövőbeni terveket.

Az egész napos konferencia végén a Gumiflex Kft. egy értékesítési tréninggel ajándékozta meg a meghívottakat, így Ádám Szilárd hasznos útravalói zárták a tartalmas napot.

Ezt olvasta már?

Sokéves tapasztalat, valamint sazéles körű kutatások és tesztelések veztteek az ELIT technológia kifejlesztéséhez. E technológia hozta konstrukciós fejlesztések teszik lehetővé, hogy a 344 Forestar ELIT ugyanazt a rakományt szállítsa a névleges légnyomás felénél, mint a standard erdészeti gumiabroncsok és így nagyobb felfekvő felületet, jobb tapadást és üzemanyaghatékonyságot biztosít.

Bohnenkamp – Alliance ALACSONY NYOMÁSÚ ERDÉSZETI ABRONCS

Sokéves tapasztalat, valamint széles körű kutatások és tesztelések vezettek az ELIT technológia kifejlesztéséhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

10 + tizenkettő =