Gumiabroncsos szakmai napot tartott a Gumiflex Kft. és Mitas gyár

Rate this post

A nívós szakmai rendezvény keretén belül a Gumiflex által meghívott gumiabroncs kereskedők, hasznos információkat kaptak a gyártóról, a várható innovációkról, és a különböző abroncsokról egyaránt.

Gumiabroncsos szakmai napot tartott a Gumiflex Kft. és Mitas gyár

Az exkluzív környezetben tartott előadáson a Mitas cég képviseletében Tomáš Jurtík tartotta meg beszédét a Mitas gyárról, piaci helyzetről.

Érdekességképpen kiemelte, hogy jelenleg minden harmadik Európában gyártott mezőgazdasági gép a Mitas gyár által előállított abroncsokon gurul. Gregor Miroslav előadásában részletesen bemutatta a jelenlegi fejlesztéseket, illetve a helyes üzemeltetés fontosságáról beszélt. Mind a gyártó, mind pedig a Gumiflex Kft. szakemberei fontosnak tartották elmondani, hogy főként a levegőnyomás, sebesség, terhelhetőség hármasa felel a gumiabroncs élettartamáért. Hosszú távú használhatóságáért, ezért különösen fontos, hogy a végfelhasználók a gyártói ajánlásnak megfelelően használják az abroncsokat!

Továbbá beszélt a Continental mezőgazdasági abroncsok Mitasra történő márkaváltásáról. Hangsúlyozta, hogy az alapanyag, az öntőforma, a technológia ugyanaz, csak és kizárólag a márkanév változik. Így lehet egy tengelyen a Continental, és a Mitas abroncs!

Jan Šmolík az ipari abroncsokról tartott részletes bemutatója után a Gumiflex Kft. ügyvezetője Varga Gábor prezentálta a szóban forgó márkák piaci eredményét, valamint a jövőbeni terveket.

Az egész napos konferencia végén a Gumiflex Kft. egy értékesítési tréninggel ajándékozta meg a meghívottakat. Így Ádám Szilárd hasznos útravalói zárták a tartalmas napot.

Ezt olvasta már?

Az első ISCC PLUS minősítéssel rendelkező, elektromos járművekhez készült Hankook-gumiabroncs az új Porsche Taycan modellen

Az elektromos Porsche Taycan első szerelésű gumiabroncsa

Az első ISCC PLUS minősítéssel rendelkező, elektromos járművekhez készült Hankook-gumiabroncs az új Porsche Taycan modellen

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhat + tizennégy =