A Michelin Hungária Kft. – új irodaházba költözött

Rate this post

Az új irodaház a kiválasztási szempontoknak megfelelően igényes, világos, és a közlekedést tekintve is kiváló adottságokkal rendelkezik.

David Jean - kereskedelmi igazgató, Eric Faidy - Michelin régióigazgató, Damien Destremau - termékvonal igazgató
David Jean – kereskedelmi igazgató, Eric Faidy – Michelin régióigazgató, Damien Destremau – Michelin termékvonal igazgató

A jó minőségű, modern épület Budapest dinamikus üzleti negyedében, a XIII. kerület központi részén, a Váci út és a Dagály utca kereszteződésében található. (1138 Budapest, Váci út 140.)

A Michelin Hungária Kft. nyíregyházi szupersport abroncsokat gyártó telephelyének bővítését idén márciusban jelentette be a vállalat. Vácon logisztikai központ, Tuzséron pedig gumiipari alapanyag ellátó egység működik. Az új, budapesti irodában a személy, teher és mezőgazdasági abroncsok kereskedelmével foglalkozó egység költözik, valamint innen történik a belépő szintű személyabroncsok világszintű koordinációja is.

„A Michelin nyíregyházi telephelyét jellemző növekvő kapacitás és stabil működés, valamint a 2014-ben valamennyi egységünk által elért meggyőző eredmény jól szemlélteti a vállalat folyamatos megújulását és stabil jelenlétét Magyarországon, a Michelin közép- és dél-európai régiójának egyik legfontosabb piacán. Külön öröm, hogy a magyarországi ipari egységek folyamatos bővítése mellett most a kereskedelmi egység is új, modern környezetbe költözött.”

– mondta Eric Faidy, a Michelin közép- és dél-európai régióigazgatója.

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

2 hozzászólás

  1. Tállay Ferenc

    Nagy Béla az ügyvezető igazgató? (karácsonyi címlistánkhoz kérdezem)
    Üdv.
    T.F.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hét − egy =