Legfrissebb hírek

25 éves a Michelin Magyarországon

Rate this post

2021-ben ünnepli a Michelin a 25. évfordulóját Magyarországon. A történet 1996-ban kezdődött, amikor a Michelin Csoport megvásárolta a Taurus-t

Magyarországon az elmúlt 25 évben a Michelin több mint 170 milliárd forintot költött korszerű infrastruktúrára.

A Michelin vállalat fenntartható mobilitást segítő megoldásokat kínál Magyarországon

A Michelin jelentős beruházásokkal, illetve e 25 éves időszakon túlmutató örökséghez hűen, felelősségteljesen és környezetbarát módon támogatja munkavállalóit, vevőit és a helyi közösségeket.

Ma 5 ezer elektromos busz van használatban Európában

Öt év múlva várhatóan tízszer ennyi lesz az utakon. Új termékcsaládjával a Michelin támogatja az átmenetet a tisztább, hatékonyabb és függetlenebb elektromos mobilitási megoldások irányába. Ez egyben a fenntartható városok elérésének is egyik sarokköve. Az elektromos buszok tömege az akkumulátoroknak köszönhetően nagyobb, ennek kezelése érdekében a MICHELIN X Incity EV Z megnövelt teherbírása 8 tonna is lehet(1).

A Michelin 4, korszerű infrastruktúrával ellátott telephelyet tart fenn Magyarországon

Nevezetesen egy abroncsgyárat Nyíregyházán, egy-egy logisztikai telephelyet Vácott és Tuzséron, valamint egy kereskedelmi irodát Budapesten.

Eltűnt a Taurus gumiabroncsgyár a Kerepesi útról >>>

A Michelin kreativitását és innovációs készségét a több mint 1300 magyarországi munkavállalójának tehetsége és sokszínűsége táplálja

Munkavállalóival való kapcsolata olyan közös értékeken alapszik, mint a tisztelet, párbeszéd, bizalom és a magas minőségű termékek és szolgáltatások iránti elkötelezettség.

A Michelin munkavállalói a világ minden részén nap mint nap gyakorolják ezeket az értékeket, hogy a haladást szolgálják mindenki számára. Magyarországon a Michelin több mint 190 abroncskereskedővel dolgozik közvetlenül együtt, akik országszerte több mint 450 értékesítési ponton kínálják csúcskategóriás termékeinket.

1996 óta a nyíregyházi gyárában a Michelin több mint 1.088.000 tonna abroncsot gyártott

Mivel a Michelin tisztában van azzal, hogy a természeti erőforrások és a környezet megőrzése nagyon fontos ahhoz, hogy üzleti tevékenységét fenntartható módon működtethesse, tevékenységeinek és termékeinek környezeti hatásait már a tervezési fázistól kezdve, a teljes életcikluson keresztül figyelembe veszi.

Magyarországon az elmúlt 25 évben a Michelin több mint 170 milliárd forintot költött korszerű infrastruktúrára.

A helyi közösségek támogatása mindig is a Michelin magyarországi tevékenységének középpontjában állt. A vállalat abroncsokat adományoz szociális szervezeteknek, illetve speciális kampányokat és eseményeket szervez a közúti biztonság elősegítése érdekében. A Michelin Hungária Kft. az elmúlt 25 évben több mint 300 millió forinttal támogatott egészségügyi és oktatási szervezeteket, munkavállalói pedig több mint 20.000 órányi önkéntes munkát végeztek. Továbbá, a Michelin Hungária Kft. több mint 34,4 milliárd forint adót fizetett be az elmúlt 5 évben, és több mint 1.700 helyi beszállítóval dolgozik együtt.

_______________________________

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

Kedves elismerések és női tapasztalatmegosztás – Így telt a nemzetközi nőnap a Bridgestone Tatabánya gyárában

Nemzetközi nőnap a Bridgestone gyárban

Kedves elismerések és női tapasztalatmegosztás – Így telt a nemzetközi nőnap a Bridgestone Tatabánya gyárában

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

20 − kettő =