Goodyear gumikkal Világrekordot döntöttek!

Rate this post

Rainer Zietlow kevesebb mint 10 nap – 9 nap, 4 óra és 8 perc alatt vezette végig a Cape-to-Cape 2.0 utat. Több mint 19.000 kilométert leküzdve egyetlen Goodyear Wrangler gumiabroncs garnitúrán

Goodyear rekord 2

Rainer Zietlow Marius Biela operatőrrel és Sam Roachbloggerrel közösen új világrekordot állított fel a dél-afrikai Cape Agulhas és a norvégiai Nordkapp között

A hatalmas, 19.000 kilométeres utat 9 nap, 4 óra és 8 perc alatt tették meg. Eza leggyorsabban megtett út rekordja. A Goodyear-Wrangler HP All Weather gumiabroncsokkal felszerelt Volkswagen Touareg V6 TDI autót vezető Cape-to-Cape 2.0 csapat ezzel saját korábbi világrekordját (21 nap és 16 óra) döntötte meg a Nordkapp és Cape Agulhas közti távolságon.

Rainer és csapata csupán egyetlen Goodyear-Wrangler HP All Weather gumigarnitúrát használt fel a világrekord eléréséhez. Ennek során a Föld legmegpróbáltatóbb terepeivel és szélsőséges időjárási körülményekkel kellett megbirkózniuk.Köztük lezúduló eső okozta hirtelen sivatagi áradással a Szaharában. Sárral, és a „pokol útjával” Kenyában (roadtohell), melyek a 19.000 kilométeres út minden egyes szakaszán próbára tették felszerelésüket.

Alexis Bortoluzzi, EMEA régióért felelős marketingigazgató elmondása szerint:

„Vitathatatlan, hogy aGoodyear-Wrangler HP All Weather gumiabroncsok jelentették a tökéletes felszerelést Rainer VW Touareg V6 TDI-jéhez. Rendkívül büszkék vagyunk, hogy a Challenge 4 2.0 csapat megbízható partnere lehettünk e lenyűgöző kihívásban. Bebizonyítottuk, hogy szenvedélyünk, melyhez egy évszázad biztonságközpontú innovációi társulnak, sikerhez vezet.”

Rainer Zietlowa következőt mondta, miután szeptember 20-án elérte a nordkappi célvonalat:

„Nagyon örülünk, hogy Cape to Cape projektjeinket eme fantasztikus, 9 napos és 4 órás teljesítménnyel sikerült lezárnunk. Ismételten hatalmas köszönetet szeretnénk mondani minden szponzoromnak és partneremnek, köztük a Goodyearnek a kivételes gumikért, melyek még a legdurvább útviszonyok között sem szenvedtek sérülést vagy defektet. Következő kihívásaimhoz is biztos, hogy ismét aGoodyeart választanám.”

ACape-to-Cape 2.0 csapat szeptember 11-én, péntek délelőtt 10 órakor rajtolt el a dél-afrikai Cape Agulhastól, és szeptember 20-án, délután 2 órakor ért célba a norvégiai Nordkappnál Volkswagen Touareg V6 TDI autójukkal, 19.276 km megtétele után. Mindezt egyetlen Goodyear-Wrangler HP All Weather gumiabroncs garnitúrán.

A csapat útja21 országon át vezetett: Dél-Afrika, Zimbabwe, Zambia, Tanzánia, Kenya, Etiópia, Szudán, Egyiptom, Izrael, Jordánia, Törökország, Bulgária, Szerbia, Magyarország, Szlovákia, Csehország, Németország, Dánia, Svédország, Finnország és végezetül Norvégia. A jordániai Ammán és a törökországi Adana között a csapat repülőgéppel szállította át a Volkswagen Touareg V6 TDI-ta Szíria felett átvezető legrövidebb légi útvonalon.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 × négy =