ALCAR Hungária kft. – a magyar gumiabroncs és keréktárcsa piac egyik legmeghatározóbb szereplője

Rate this post

Cégünk, az akkoriban még AGROGUMI KFT., 1988-as megalapítása óta nyújt gumiabroncsokkal kapcsolatos szolgáltatásokat. A társaság neve 2003-tól ALCAR AGROGUMI Kft-re, majd 2010 májusától ALCAR Hungária Kft-re változott.

Vállalatunk kezdetben gumiabroncsok importálásával, nagy- és kiskereskedelmével illetve javítással foglalkozott, majd 1992-ben az osztrák központú BBV Csoport (ma már ALCAR Holding) tagjává vált, aminek köszönhetően a hazai könnyűfém- és acéltárcsa piacon is megvetettük a lábunkat, és hamarosan a szegmens egyik meghatározó piaci szereplőjévé lépetünk elő.

Nagykereskedelmi tevékenység keretében az ALCAR csoport acél és könnyűfém keréktárcsáit (AEZ, DOTZ, Dezent, Enzo, ALCAR STAHLRAD), valamint YOKOHAMA és GT Radial abroncsokat értékesítünk, mely abroncsmárkák magyarországi forgalmazására kizárólagos szerződéssel rendelkezünk.
Alcar HYBRIDRAD felni

ALCAR GROUP
no.1 az európai könnyűfém keréktárcsa és acéltárcsa utánpótláspiacon

Az ALCAR egy nemzetközileg tevékeny gyártó és kereskedelmi vállalat, fő profilja az acél- és könnyűfém keréktárcsák előállítása és nagykereskedelmi forgalmazása, melyek terén piacvezető az európai utánpótlás piacon.

Az ALCAR termékeiben összpontosulnak az innovatív tervezési és kutatási fejlesztések, valamint a legmodernebb gyártási technológiák, amelyeket egy rendkívül szigorú minőségbiztosítási rendszer tesz teljes egésszé. Mindemellé egy ügyfélbarát logisztikai rendszer párosul, hogy az ügyfelekkel való együttműködést a lehető leghatékonyabbá tegye.

A vállalatcsoportot összesen 30 vállalat alkotja, melyekben 14 országban összesen 770 embert foglalkoztat, 6 saját márkája pedig sikeresen állja meg a helyét valamennyi országban. A szingapúri ALCAR ASIA PACIFIC Pte. Ltd. létrehozásával a közelmúltban egy délkelet-ázsiai képviselettel is bővült a hálózat. A vállalat központi irodája Hirtenbergben, Bécstől mintegy 35km-re található.

Az ALCAR saját könnyűfém keréktárcsa, valamint acéltárcsa brandjei révén egy kivételes széles kínálatot biztosít személyautókhoz, SUV és offroad modellekhez, valamint kisteherjárművekhez.

Az ALCAR saját márkái:
– AEZ Design, minőség, életstílus
– DOTZ Trendek, tuning, vevőorientált
– DEZENT Fiatal, modern, egyszerűen DEZENT
– ENZO Népszerű, erős, árorientált
– ALCAR STAHLRAD  Univerzális, megbízható, minősített

„Made in Germany“
Az ALCAR könnyűfém keréktárcsa gyáraiban a legújabb innovációs megoldások használatával állít elő alufelniket, amely egy magas szinten automatizált gyártási folyamatot jelent az öntéstől a fényezésig, hogy méltóak legyenek a „Made in Germany“ logóra. A németországi, mintegy 14.000 m² alapterületű gyárban évente mintegy 1,2 millió könnyűfém keréktárcsa készül a lehető legszigorúbb minőség ellenőrzési feltételek mellett.

A kiemelkedően széles kínálat, méretválaszték révén 13-22″ méretben mintegy 72 különböző design közül válogathatnak partnereink, amely több, mint 1.800 különböző cikkszámot jelent. A termékek gyors szállításáról 17 európai raktár gondoskodik, kerek 800.000 keréktárcsányi raktár kapacitással.

www.alcar.hu

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizennégy + 4 =