Bemutatjuk a GT Radial WinterPro2 Sport-ot.

Rate this post

A GT Radial WinterPro2 Sport-ot nagy teljesítményű autókhoz és SUV modellekhez tervezték

A GT Radial WinterPro2 Sport-ot nagy teljesítményű autókhoz és SUV modellekhez tervezték

A mintázat dizájnja

A GT Radial WinterPro2 Sport dizájnját jellemzi a görbe irányított profil erős peremekkel. Ez jobb tapadást biztosít havas és nedves utakon, valamint a széles vállblokkoknak köszönhetően javult a stabilitás és a precíz UHP kezelési élmény. A rendkívül széles barázdák lehetővé teszik a kiváló vízelvezetést. Így rövidebb a fékút, az optimalizált mintázat pedig segíti a hatékony fékezést a havon. A profil és a felépítés által alacsonyabb a gördülési ellenállás. Ez anélkül csökkenti az üzemanyagfogyasztást, hogy kompromisszumokat kellene kötni a biztonságos vezetés terén.

A GT Radial WinterPro2 Sport gumiabroncs kilenc méretben érhető el

Ebből hat azonos a népszerű GT Radial Champiro Winterpro HP mérettel, emellett pedig bevezetésre került három új méret is, így a márka most a legnépszerűbb 42-méretből 39-et lefed a személyautók és SUV kategóriáiban, ami a teljes piac 70%-át jelenti.  

A projekt célja

Az előző gumiabroncs legjobb tulajdonságait megőrizve további fejlesztéseket hajtsanak végre. Az új gumiabroncs 15%-kal jobban tapad és jobban irányítható a jégen, 10–15%-kal jobb tapadást, fékezési teljesítményt és irányíthatóságot biztosít havon, és akár 7%-kal jobb fékezési teljesítményt és irányíthatóságot biztosít nedves utakon.

A GT Radial WinterPro2 Sport már rendelhető a 2020/2021-es téli szezonra történő kiszállítással. A gumiabroncsot a Giti Tire hannoveri Európai Kutatási és Fejlesztési Központjában tervezték és tesztelték.

ALCAR Ügyfélszolgálat: 06 1 430 6700, info@alcar.hu

Kedveld Facebook oldalunkat és azonnal értesülhetsz az új gumiabroncsos hírekről

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

Ezt olvasta már?

A Continental által partnerekkel közösen kifejlesztett összetett folyamat során az elhasználódott gumiabroncsokból származó gumit újrahasznosítják és úgy dolgozzák fel, hogy az új gumikeverékek komponenseként újra felhasználható legyen.

Újrahasznosított gumi

Újrahasznosított gumi, rizshéj és műanyag palackok: fenntartható anyagok a gumiabroncsgyártásban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük