Nyári gumi teszt 2016 – vajon higgyünk nekik? (3. rész)

Rate this post

Giti Tire nyilatkozata az Autozeitung által közzétett GT Radial SportActive teszteredményekhez és az ADAC teszthez kapcsolódóan

ADAC gumiabroncs teszt

Giti Tire csalódott a német Autozeitung magazinban közzétett GT Radial SportActive teszteredményekkel és a Gesellschaft für Technische Überwachung (GTÜ) ezt követő reakciójával kapcsolatban, melyek a „kínai gumik” nedves tapadási tulajdonságaira fókuszálnak egyedül.

Bár a SportActive-nak B besorolású nedves tapadása – míg a többi, tesztben résztvevő abroncsok szinte mindegyikének A – jó eredményeket ért el az aquaplaning és a nedves úttartás teszteken.

Ez az abroncs az egyetlen a három, tesztben szereplő C gördülési ellenállású, jó árú abroncs közül, amely jobb eredményeket ért el az abroncsok összteljesítményét tekintve, és nem csak a nedves fékezési tulajdonságokat nézve.

A SportActive kifejlesztése alapos kutatásokon és tervezésen alapult, hogy a gumiabroncs teljesítménye a megcélzott piacon a legmagasabb egyensúlyt teremtse meg a nedves és száraz teljesítmény, a gördülési ellenállás és a futásteljesítmény között.

A vállalat teljesen magabiztos az új termékének teljesítményével kapcsolatban, melyeket kiterjedt és átfogó belső tesztelések és külső hitelesítő szervek is igazolnak. A SportActive-ot független teszteknek vetette alá a DEKRA, aki a továbbiakban is teszteket hajt végre, hogy a teljesen pontos eredményeket valós teljesítményadatokkal támassza alá.

Az ADAC tesztjén mért két GT Radial minta pedig idén megszűnik, a GT Radial Champiro HPY-t a GT Radial SportActive modell váltja fel 2016 tavaszától, a GT Radial VP1-t pedig a jövőben a GT Radial FE1 helyettesíti.

Mint az egyik vezető gumiabroncsgyártó, a Giti Tire továbbra is elismeri a magazinok által elvégzett teszteket, amelyek korrekt és átfogó teljesítményinformációkat adhatnak, megfelelő és hitelesített teszt metódusok által. A vállalat továbbra is behatóan megvizsgál minden teszteredményt, és megtesz minden szükséges lépést, és kivizsgálást, ha kell, hogy igazolja a termékei valós teljesítményét és tulajdonságait.

A Giti Tire továbbra is folyamatos párbeszédben áll fő partnereivel és forgalmazóival, akik hosszú távon elkötelezettek a GT Radial márka iránt, és akik ismerik és elismerik a legújabb abroncsok jó minőségét.

A Giti Tire mind a darabszámot mind a bevételt tekintve a világ egyik legnagyobb gumiabroncs gyártó vállalatai közé tartozik. Márka portfoliója, beleértve GT Radial, Primewell és Runway brandeket, teljes mértékben lefedi az európai személygépkocsi, terepjáró, teherautó, kisteherautó (PCR), tehergépkocsi és autóbusz (TBR) piacot.

A Giti Tire folyamatos, jól fenntartható partnerség kiépítésére és ápolására törekszik forgalmazóival. Értékesítőivel, teher és busz flottákkal, gépjármű gyártókkal és más vezető ipari cégekkel és szervezetekkel, hogy a kiváló minőségű termékei mellé kiváló kiszolgálást is nyújtson.

Az 1993-ban alapított szingapúri székhelyű cég világszerte több mint 34,000 alkalmazottat foglalkoztat, gumiabroncsai több mint 130 országban érhetők el.

A Giti Tire Hannoverben, Németországban található, a ma elérhető legkorszerűbb, csúcstechnikával felszerelt európai K+F központja. A híres angliai MIRA-ban működő mérnöki és technikai központja szoros együttműködésben dolgozik a világ más országaiban. Így Kínában, Indonéziában és az Egyesül Államokban
létesített kutatásfejlesztési központjaival is.

Giti Tire teljes mértékben elkötelezett amellett, hogy megfeleljen a legmagasabb szintű minőség-ellenőrzési követelményeknek. Mind a hét kulcsfontosságú gyára megszerezte az ISO / TS 16949: 2009 akkreditációt. Mindegyik Európát ellátó gyára rendelkezik az ISO 14001-es környezetirányítási rendszer akkreditációval.

A GT Radial gumiabroncsok kizárólagos magyarországi forgalmazója az ALCAR Hungária Kft.

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt × öt =