A GT RADIAL BŐVÍTI ULTRA-HIGH PERFORMANCE KÍNÁLATÁT ITT A SPORTACTIVE SUV

Rate this post

A Giti Tire új termék bevezetését jelentette be, mely a GT Radial ultra-nagy teljesítményű (UHP) szegmensét erősíti tovább: a GT Radial SportActive SUV megérkezett. Hét kedvelt méret már elérhető 18” és 19” colban, V-W sebesség indexszel, 225 – 255-ös szélességben és 50-60 oldalfal magassággal.

Az új UHP abroncs az SUV kategória dinamikus és nagyteljesítményű modelljeit célozza meg. Például az Audi Q3, Range Rover Evoque és BMW X3.

A 2016-ban bevezetett, és azóta is rendkívül népszerű GT Radial SportActive személyautó gumiabroncsok gyártásánál szerzett tapasztalatok alapján, a Giti Tire németországi K+F részlege a SportActive SUV-nál is széles csatornákat alkalmazott a jobb vízelvezetés és tapadás érdekében. Ennek köszönhetően az abroncs nedves körülmények között is rövid féktávot és kiváló irányíthatóságot biztosít.

Az optimális futófelületi keveréknek köszönhetően tökéletes az UHP gumi és az út közötti kapcsolat. Ez biztosítja a szükséges egyensúlyt a csökkentett gördülési ellenállás, a nagy sebességnél is érezhető stabilitás, az egyenletes kopás és a hosszú élettartam között.

A SportActive SUV a GT Radial Savero SUV fölé lett pozícionálva, mely már mint 20 méretben érhető el, és lefedi a teljes CUV és középkategóriás SUV modellek piacát. Például a Nissan Qashqai, Ford Kuga, Kia Sportage és VW Tiguan modelleket is.

Brian McDermott, a Giti Tire európai személy- és kisteher gumiabroncsokért felelős sales és marketing igazgatója elmondta. „A SportActive SUV tökéletesen illeszkedik a hosszútávú stratégiánkhoz, mely szerint folyamatosan új, továbbfejlesztett termékeket kínálunk, az egyre növekvő és profitábilis SUV gépjármű szegmens számára.

A SportActive iránt a bevezetése óta nagy a kereslet az Egyesült Királyságban és Európában is, a forgalmazók és a járművezetők negatív visszajelzései nélkül! Nincs kétségünk tehát afelől, hogy a SUV szegmensben is pozitív visszajelzésekre találunk, ami az értékesítés egyértelmű növekedéséhez vezet majd ebben a kulcsfontosságú szektorban.”

Vállalati információ
A Giti Tire mind a darabszámot mind a bevételt tekintve a világ egyik legnagyobb gumiabroncs gyártó vállalatai közé tartozik.

Márka portfoliója, beleértve GT Radial, Primewell és Runway brandeket, teljes mértékben lefedi az európai személygépkocsi, terepjáró, teherautó, kisteherautó (PCR), tehergépkocsi és autóbusz (TBR) piacot.

A Giti Tire folyamatos, jól fenntartható partnerség kiépítésére törekszik forgalmazóival. Ide értve az értékesítőiket, teher és busz flottákat, gépjármű gyártókat, hogy a kiváló minőségű termékei mellé kiváló kiszolgálást is nyújtson.

Az 1993-ban alapított szingapúri székhelyű cég világszerte több mint 34,000 alkalmazottat foglalkoztat, gumiabroncsai több mint 130 országban érhetők el.

A Giti Tire Hannoverben, Németországban található, a ma elérhető legkorszerűbb, csúcstechnikával felszerelt európai K+F központja, és a híres angliai MIRA-ban működő mérnöki és technikai központja szoros együttműködésben dolgozik a világ más országaival. Így Kínában, Indonéziában és az Egyesült Államokban létesített kutatásfejlesztési központjaival is.

Giti Tire teljes mértékben elkötelezett amellett, hogy megfeleljen a legmagasabb szintű minőség-ellenőrzési követelményeknek. Mind a hét kulcsfontosságú gyára megszerezte az ISO / TS 16949: 2009 akkreditációt. Mindegyik Európát ellátó gyára rendelkezik az ISO 14001-es környezetirányítási rendszer akkreditációval.

A GT Radial gumiabroncsok kizárólagos magyarországi forgalmazója az ALCAR Hungária Kft. További információért keresse ALCAR kapcsolattartóját illetve látogasson el a www.gtradial.com vagy a www.alcar.hu weboldalra.

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

20 − 4 =