Oh lÁ lÁ – Itt az új AEZ Raise

Rate this post

Az AEZ prémium könnyűfém keréktárcsái megújult külsőt kölcsönöznek autóink számára, áruk gyakran sokkal kedvezőbb, mint a gyári keréktárcsáké.

Az AEZ prémium könnyűfém keréktárcsái megújult külsőt kölcsönöznek autóink számára, áruk gyakran sokkal kedvezőbb, mint a gyári keréktárcsáké.
ECE – tanusítvánnyal – számos Mercedes és VW csoport modellre

A nem „gyári elsőszerelt” keréktárcsák alkalmazása sokszor bonyolult papírmunkával járhat az eltérő szabványok és törvényi kötelezettségek miatt.

Hogy nézne ki az autómon? >>>

Ezen folyamatokat megkönnyítve az AEZ egyre több és több ECE – tanusítványnak megfelelő modellt kínál, melyek szerelése nem igényel további ügyintézést! A legújabb Raise modell ezért ideális, egyszerűen szerelhető választás a Mercedes és a VW csoport modelljeinek bármelyikére, minőségét pedig a „Made in Germany” garantálja!

Az új AEZ Raise felni öt pár lenyűgözően kialakított küllővel rendelkezik, amelyek egészen különleges, egyedi módon kapcsolódnak a felni középső részéhez. A metál fényezésnek köszönhetően egy egyszerre sportos és elegáns, ugyanakkor domináns megjelenést biztosít az autónak. A peremig kinyúló Y-alakú küllők optikailag növelik a felni méretét.

A különböző fényezési technikák és a homorú kialakítás kiemelik a felni kreatív technikai megoldásait is. A kiváló, német minőségű felnik már nem csupán a legjobb minőséget biztosítják számunkra, hanem kényelmünket is szolgálják az ECE – követelményeknek való megfeleléssel.

AEZ Raise –Méretek és adatok:

Méretek: 7,5×17, 7,5×18, 8×18, 8×19, 8×20
Kivitelezés: gunmetal / polírozott
Szerkezet: öntött, egyrészes
Terhelés: 670 kg
GOP: igen
ECE: Audi A3, SEAT Leon, VW Golf V, VI, VII, Skoda Octavia, Mercedes A- és B-Class, CLA
TPMS: 100% TPMS-FIT, ALCAR T-ProSensor-FIT

Ezt olvasta már?

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

15 + 10 =