Oh lÁ lÁ – Itt az új AEZ Raise

Rate this post
ECE - tanusítvánnyal - számos Mercedes és VW csoport modellre
ECE – tanusítvánnyal – számos Mercedes és VW csoport modellre

Az AEZ prémium könnyűfém keréktárcsái megújult külsőt kölcsönöznek autóink számára, áruk gyakran sokkal kedvezőbb, mint a gyári keréktárcsáké. A nem „gyári elsőszerelt” keréktárcsák alkalmazása sokszor bonyolult papírmunkával járhat az eltérő szabványok és törvényi kötelezettségek miatt.

Hogy nézne ki az autómon? >>>

Ezen folyamatokat megkönnyítve az AEZ egyre több és több ECE – tanusítványnak megfelelő modellt kínál, melyek szerelése nem igényel további ügyintézést! A legújabb Raise modell ezért ideális, egyszerűen szerelhető választás a Mercedes és a VW csoport modelljeinek bármelyikére, minőségét pedig a „Made in Germany” garantálja!

Az új AEZ Raise felni öt pár lenyűgözően kialakított küllővel rendelkezik, amelyek egészen különleges, egyedi módon kapcsolódnak a felni középső részéhez. A metál fényezésnek köszönhetően egy egyszerre sportos és elegáns, ugyanakkor domináns megjelenést biztosít az autónak. A peremig kinyúló Y-alakú küllők optikailag növelik a felni méretét.

A különböző fényezési technikák és a homorú kialakítás kiemelik a felni kreatív technikai megoldásait is. A kiváló, német minőségű felnik már nem csupán a legjobb minőséget biztosítják számunkra, hanem kényelmünket is szolgálják az ECE – követelményeknek való megfeleléssel.

AEZ Raise –Méretek és adatok:

Méretek: 7,5×17, 7,5×18, 8×18, 8×19, 8×20
Kivitelezés: gunmetal / polírozott
Szerkezet: öntött, egyrészes
Terhelés: 670 kg
GOP: igen
ECE: Audi A3, SEAT Leon, VW Golf V, VI, VII, Skoda Octavia, Mercedes A- és B-Class, CLA
TPMS: 100% TPMS-FIT, ALCAR T-ProSensor-FIT

Ezt olvasta már?

A Continental által partnerekkel közösen kifejlesztett összetett folyamat során az elhasználódott gumiabroncsokból származó gumit újrahasznosítják és úgy dolgozzák fel, hogy az új gumikeverékek komponenseként újra felhasználható legyen.

Újrahasznosított gumi

Újrahasznosított gumi, rizshéj és műanyag palackok: fenntartható anyagok a gumiabroncsgyártásban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük