Legfrissebb hírek

A Toyota Prius modellek Yokohama BluEarth E70 abroncsokon

Rate this post

Japánban, Óceániában és Európában a Prius modellek „BluEarth E70” gumikkal, míg az Észak-Amerikában értékesítésre kerülő autók „BluEarth S34”-es abroncsokkal gördülnek le a gyártósorról. A további országokban az „ASPEC A349”-et fogják használni.

A Toyota Motor Corporation a YOKOHAMA gumiabroncsait választotta az új, népszerű hybrid modelljének, a „Prius” gyári első szereléséhez
A Toyota Motor Corporation a YOKOHAMA gumiabroncsait választotta az új, népszerű hybrid modelljének, a „Prius” gyári első szereléséhez

Yokohama Bluearth tyreYokohama BluEarth E70 S34 Az első szerelés (OE) gumiabroncs méretei a “BluEarth E70”-nél 215/45R17 87W, P215/45R17 87V a “BluEarth S34” esetében és 195/65R15 91H az “ASPEC A349” abroncsoknál.

A “BluEarth E70” és a “BluEarth S34” dizájnban és anyaghasználatban is egyaránt a YOKOHAMA globális „BluEarth” brand tulajdonságait képviseli, egy „környezet-, ember- és társadalombarát” koncepcióval továbbfejlesztve. Ez azt jelenti, hogy az abroncsok fokozott biztonságot és kényelmet nyújtanak miközben hozzájárulnak a gazdaságosabb üzemanyag fogyasztáshoz is.

A „BluEarth” modelljei több szegmensben is jelen vannak: a “BluEarth E70” személyabroncsokat kifejezetten nyári, míg a “BluEarth S34” modellt négyévszakos használatra ajánlják. Az “ASPEC A349” egy nyári személyautó abroncs kiváló vezetési, biztonsági és kényelemi tulajdonságokkal.

A Yokohama Rubber Co. különösen nagy hangsúlyt helyez az abroncsok ún. „Blu Earth” technológián alapuló fejlesztésére. Az így kifejlesztett abroncsokat egyre inkább alkalmazzák gyári elsőszerelésként számos új, környezetbarát gépjárművön és hybrid modelleken.

Ezt olvasta már?

Continental és a DeepDrive

File GáborA gumiabroncsok szóvivőjeinfo(kukac)gumipiacmagazin.hu https://www.continental.com/en/press/press-releases/20231005-deepdrive/ A gumiabroncs teszteket itt találod >>> Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

20 − 10 =