YOKOHAMA BluEarth

Rate this post

A BluEarth a YOKOHAMA egy globális koncepciója, melynek filozófiája a gazdaságos, környezetbarát gumiabroncsok gyártása. A koncepció és ezzel a együtt az innovatív technológia a közeljövőben valamennyi YOKOHAMA termékszegmensben meg fog jelenni.

A kék bolygóért


A YOKOHAMA büszkén mutatja be a BluEarth-1 gumiabroncsot, egy globális termékcsalád első tagját, mely a környezetvédelem és környezettudatosság jegyében született.

Mi az a BluEarth?

A környezet-, ember- és társadalombarát abroncstervezési filozófia
Egy abroncsnak maximális teljesítményt kell nyújtania a lehető legkevesebb környezetkárosító hatás mellett. A YOKOHAMA által létrehozott BluEarth termékcsoport megteremtését is ez a cél vezérelte.

  • Melyek a pillérei?
  • Környezetbarát
  • Emberbarát
  • Társadalombarát
  • A BluEarth fejlesztései meghatározzák a jövőt


Kiemelkedő innovációs megoldások a fejlesztés során.

A BluEarth koncepció meg fog jelenni valamennyi termékcsoportban. A BluEarth abroncsok tervezése során a YOKOHAMA számos kivételes technológiai fejlesztést végzett, hogy elérje a kitűzött célt és létrejöhessen az új termékcsalád első képviselője.

A BluEarth technológia és a jövő

A 2011 márciusában piacra lépő BluEarth-1 kivételes eredményeket produkált a különböző teszteken a gördülési ellenállás aspektusában, mely révén jelentős üzemanyag-takarékosságot tesz lehetővé, csökkentve a jármű károsanyag-kibocsátását. Ugyanakkor ez nem megy a teljesítmény rovására, hisz mind nedves, mind száraz körülmények közt, innovatív kialakítása révén kiváló teljesítményre képes. A zajkibocsátás terén szintén figyelemre méltó eredményeket produkál, hisz az eddigi legjobb, dB super E-spec abroncsnál halkabb.

A BluEarth család folyamatosan bővülni fog, feljesztései fokozatosan megjelennek majd a jövő YOKOHAMA abroncsaiban, többek közt az A.drive utódjában, a BluEarth AE-01 abroncsban, amely már most is elérhető kínálatunkban.

BluEarth

A YOKOHAMA már több mint 10 éve foglalkozik a környezetbarát abroncsok fejlesztésével és most létrejött BluEarth-1 abroncs kiemelkedő üzemanyag-takarékosságát egy sor technológia újításnak köszönheti, amelyek a YOKOHAMA abroncsainak következő generációjában is meg fognak jelenni.

Eszközök

nano BLEND futófelületi keverék narancsolajjal elegyítve
továbbfejlesztett légzáró réteg
könnyű szerkezeti felépítés
aerodinamikus kialakítás
környezetbarát design

Ezt olvasta már?

Új MICHELIN Power Adventure murvás kerékpár gumiabroncs, amely nagy teljesítményt kínál közutakon és erdei ösvényeken

Új Michelin kerékpár gumiabroncs

Új MICHELIN Power Adventure murvás kerékpár gumiabroncs, amely nagy teljesítményt kínál közutakon és erdei ösvényeken

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük