YOKOHAMA BluEarth

Rate this post

A BluEarth a YOKOHAMA egy globális koncepciója, melynek filozófiája a gazdaságos, környezetbarát gumiabroncsok gyártása. A koncepció és ezzel a együtt az innovatív technológia a közeljövőben valamennyi YOKOHAMA termékszegmensben meg fog jelenni.

A kék bolygóért
A YOKOHAMA büszkén mutatja be a BluEarth-1 gumiabroncsot, egy globális termékcsalád első tagját, mely a környezetvédelem és környezettudatosság jegyében született.

Mi az a BluEarth?
A környezet-, ember- és társadalombarát abroncstervezési filozófia
Egy abroncsnak maximális teljesítményt kell nyújtania a lehető legkevesebb környezetkárosító hatás mellett. A YOKOHAMA által létrehozott BluEarth termékcsoport megteremtését is ez a cél vezérelte.


Melyek a pillérei?
környezetbarát
emberbarát
társadalombarát
A BluEarth fejlesztései meghatározzák a jövőt
Kiemelkedő innovációs megoldások a fejlesztés során.
A BluEarth koncepció meg fog jelenni valamennyi termékcsoportban. A BluEarth abroncsok tervezése során a YOKOHAMA számos kivételes technológiai fejlesztést végzett, hogy elérje a kitűzött célt és létrejöhessen az új termékcsalád első képviselője.

A BluEarth technológia és a jövő
A 2011 márciusában piacra lépő BluEarth-1 kivételes eredményeket produkált a különböző teszteken a gördülési ellenállás aspektusában, mely révén jelentős üzemanyag-takarékosságot tesz lehetővé, csökkentve a jármű károsanyag-kibocsátását. Ugyanakkor ez nem megy a teljesítmény rovására, hisz mind nedves, mind száraz körülmények közt, innovatív kialakítása révén kiváló teljesítményre képes. A zajkibocsátás terén szintén figyelemre méltó eredményeket produkál, hisz az eddigi legjobb, dB super E-spec abroncsnál halkabb.

A BluEarth család folyamatosan bővülni fog, feljesztései fokozatosan megjelennek majd a jövő YOKOHAMA abroncsaiban, többek közt az A.drive utódjában, a BluEarth AE-01 abroncsban, amely már most is elérhető kínálatunkban.

BluEarth1:
A YOKOHAMA már több mint 10 éve foglalkozik a környezetbarát abroncsok fejlesztésével és most létrejött BluEarth-1 abroncs kiemelkedő üzemanyag-takarékosságát egy sor technológia újításnak köszönheti, amelyek a YOKOHAMA abroncsainak következő generációjában is meg fognak jelenni.

Eszközök
nano BLEND futófelületi keverék narancsolajjal elegyítve
továbbfejlesztett légzáró réteg
könnyű szerkezeti felépítés
aerodinamikus kialakítás
környezetbarát design

Ezt olvasta már?

Innovatív anyagokkal és dizájnnal mutatkozik be Európa első, kimondottan elektromos járművekhez készült négy évszakos gumiabroncsa: a Vredestein Quatrac Pro EV

Vredestein Quatrac Pro EV

Vredestein Quatrac Pro EV: Innovatív anyagokkal mutatkozik be Európa első, kimondottan elektromos járművekhez készült négyévszakos gumiabroncsa

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.