YOKOHAMA BluEarth

Rate this post

A BluEarth a YOKOHAMA egy globális koncepciója, melynek filozófiája a gazdaságos, környezetbarát gumiabroncsok gyártása. A koncepció és ezzel a együtt az innovatív technológia a közeljövőben valamennyi YOKOHAMA termékszegmensben meg fog jelenni.

A kék bolygóért


A YOKOHAMA büszkén mutatja be a BluEarth-1 gumiabroncsot, egy globális termékcsalád első tagját, mely a környezetvédelem és környezettudatosság jegyében született.

Mi az a BluEarth?

A környezet-, ember- és társadalombarát abroncstervezési filozófia
Egy abroncsnak maximális teljesítményt kell nyújtania a lehető legkevesebb környezetkárosító hatás mellett. A YOKOHAMA által létrehozott BluEarth termékcsoport megteremtését is ez a cél vezérelte.

  • Melyek a pillérei?
  • Környezetbarát
  • Emberbarát
  • Társadalombarát
  • A BluEarth fejlesztései meghatározzák a jövőt


Kiemelkedő innovációs megoldások a fejlesztés során.

A BluEarth koncepció meg fog jelenni valamennyi termékcsoportban. A BluEarth abroncsok tervezése során a YOKOHAMA számos kivételes technológiai fejlesztést végzett, hogy elérje a kitűzött célt és létrejöhessen az új termékcsalád első képviselője.

A BluEarth technológia és a jövő

A 2011 márciusában piacra lépő BluEarth-1 kivételes eredményeket produkált a különböző teszteken a gördülési ellenállás aspektusában, mely révén jelentős üzemanyag-takarékosságot tesz lehetővé, csökkentve a jármű károsanyag-kibocsátását. Ugyanakkor ez nem megy a teljesítmény rovására, hisz mind nedves, mind száraz körülmények közt, innovatív kialakítása révén kiváló teljesítményre képes. A zajkibocsátás terén szintén figyelemre méltó eredményeket produkál, hisz az eddigi legjobb, dB super E-spec abroncsnál halkabb.

A BluEarth család folyamatosan bővülni fog, feljesztései fokozatosan megjelennek majd a jövő YOKOHAMA abroncsaiban, többek közt az A.drive utódjában, a BluEarth AE-01 abroncsban, amely már most is elérhető kínálatunkban.

BluEarth

A YOKOHAMA már több mint 10 éve foglalkozik a környezetbarát abroncsok fejlesztésével és most létrejött BluEarth-1 abroncs kiemelkedő üzemanyag-takarékosságát egy sor technológia újításnak köszönheti, amelyek a YOKOHAMA abroncsainak következő generációjában is meg fognak jelenni.

Eszközök

nano BLEND futófelületi keverék narancsolajjal elegyítve
továbbfejlesztett légzáró réteg
könnyű szerkezeti felépítés
aerodinamikus kialakítás
környezetbarát design

Ezt olvasta már?

A Vredestein új, nagy teljesítményű négy évszakos gumiabroncsa verhetetlen tapadást biztosít a nedves utakon

Vredestein Quatrac Pro+

A Vredestein új, nagy teljesítményű négy évszakos gumiabroncsa verhetetlen tapadást biztosít a nedves utakon

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük