YOKOHAMA GEOLANDAR X-CV Toyota Lexus LX-n

Rate this post

A YOKOHAMA bejelentette, hogy megkezdte GEOLANDAR X-CV gumiabroncsának szállítását a Toyota Motor számára, amelyet a Toyota új Lexus LX SUV-ján elsőszerelésként (OE) használnak 265/55R20 és 265/50R22 méretben.

A YOKOHAMA bejelentette, hogy idén januárban megkezdte GEOLANDAR X-CV gumiabroncsának szállítását a Toyota Motor Corporation számára, amelyet a Toyota új Lexus LX SUV-ján elsőszerelésként (OE) használnak 265/55R20 és 265/50R22 méretben.

A GEOLANDAR X-CV új dimenziót képvisel a nagy teljesítményű crossover SUV-ok számára

Kifejlesztett országúti terepabroncsok, amelyek az elmúlt években egyre inkább a nagy sebességű teljesítményre és a manőverezhetőségre összpontosítottak. A GEOLANDAR a Yokohama Rubber globális márkája a terepjárók és pickupok számára készült gumiabroncsok terén, és a vállalat felgyorsítja a márka kínálatának bővítését, hogy megfeleljen a terepjáró-piac egyre nagyobb igényeinek.

A Toyota számára szállított GEOLANDAR X-CV, amely az azonos nevű másodpiaci gumiabroncson alapul

Úgy lett finomhangolva, hogy megfeleljen az új Lexus LX nagy teljesítményű szabványainak. A gördülési ellenállás jelentős csökkentése mellett az abroncs kiemelkedő kormányozhatóságot és kényelmet biztosít, és a legzordabb körülmények között is rendkívül megbízható. A gumiabroncs kifinomult és elegáns oldalkialakítása különösen alkalmassá teszi a Toyota Lexus LX-hez hasonló luxus prémium SUV-kon való használatra.

A YOKOHAMA jelenlegi középtávú menedzsmentterve, a Yokohama Transformation 2023 (YX2023) értelmében a fogyasztói gumiabroncs üzletág célja, hogy maximalizálja a nagy hozzáadott értékű YOKOHAMA gumiabroncsok, nevezetesen a globális zászlóshajó ADVAN márka, a GEOLANDAR márkájú, SUV-okhoz és pick-upokhoz készült gumiabroncsok, valamint a különböző téli gumiabroncsok értékesítési arányát. Az e stratégia keretében megvalósuló egyik legfontosabb kezdeményezés az ADVAN és GEOLANDAR gumiabroncsok eredeti felszerelésként való elterjesztése az új autókon.

_________________________________

ALCAR Ügyfélszolgálat és TPMS szenzor tanácsadás:
06 1 430 6700, info@alcar.hu

_________________________________

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

Új MICHELIN Power Adventure murvás kerékpár gumiabroncs, amely nagy teljesítményt kínál közutakon és erdei ösvényeken

Új Michelin kerékpár gumiabroncs

Új MICHELIN Power Adventure murvás kerékpár gumiabroncs, amely nagy teljesítményt kínál közutakon és erdei ösvényeken

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük