YOKOHAMA GEOLANDAR X-CV Toyota Lexus LX-n

Rate this post

A YOKOHAMA bejelentette, hogy megkezdte GEOLANDAR X-CV gumiabroncsának szállítását a Toyota Motor számára, amelyet a Toyota új Lexus LX SUV-ján elsőszerelésként (OE) használnak 265/55R20 és 265/50R22 méretben.

A YOKOHAMA bejelentette, hogy idén januárban megkezdte GEOLANDAR X-CV gumiabroncsának szállítását a Toyota Motor Corporation számára, amelyet a Toyota új Lexus LX SUV-ján elsőszerelésként (OE) használnak 265/55R20 és 265/50R22 méretben.

A GEOLANDAR X-CV új dimenziót képvisel a nagy teljesítményű crossover SUV-ok számára

Kifejlesztett országúti terepabroncsok, amelyek az elmúlt években egyre inkább a nagy sebességű teljesítményre és a manőverezhetőségre összpontosítottak. A GEOLANDAR a Yokohama Rubber globális márkája a terepjárók és pickupok számára készült gumiabroncsok terén, és a vállalat felgyorsítja a márka kínálatának bővítését, hogy megfeleljen a terepjáró-piac egyre nagyobb igényeinek.

A Toyota számára szállított GEOLANDAR X-CV, amely az azonos nevű másodpiaci gumiabroncson alapul

Úgy lett finomhangolva, hogy megfeleljen az új Lexus LX nagy teljesítményű szabványainak. A gördülési ellenállás jelentős csökkentése mellett az abroncs kiemelkedő kormányozhatóságot és kényelmet biztosít, és a legzordabb körülmények között is rendkívül megbízható. A gumiabroncs kifinomult és elegáns oldalkialakítása különösen alkalmassá teszi a Toyota Lexus LX-hez hasonló luxus prémium SUV-kon való használatra.

A YOKOHAMA jelenlegi középtávú menedzsmentterve, a Yokohama Transformation 2023 (YX2023) értelmében a fogyasztói gumiabroncs üzletág célja, hogy maximalizálja a nagy hozzáadott értékű YOKOHAMA gumiabroncsok, nevezetesen a globális zászlóshajó ADVAN márka, a GEOLANDAR márkájú, SUV-okhoz és pick-upokhoz készült gumiabroncsok, valamint a különböző téli gumiabroncsok értékesítési arányát. Az e stratégia keretében megvalósuló egyik legfontosabb kezdeményezés az ADVAN és GEOLANDAR gumiabroncsok eredeti felszerelésként való elterjesztése az új autókon.

_________________________________

ALCAR Ügyfélszolgálat és TPMS szenzor tanácsadás:
06 1 430 6700, info@alcar.hu

_________________________________

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hét − 1 =