GOOD DESIGN AWARD NYERTESE A YOKOHAMA GEOLANDAR

Rate this post

Büszkén jelentjük, hogy a YOKOHAMA „GEOLANDAR CV G058” terepjáró gumiabroncsa Good Design Award díjat nyert a 2020 decemberében kihirdetett rangos chicagoi design versenyen!

A YOKOHAMA „GEOLANDAR CV G058” terepjáró gumiabroncsa Good Design Award díjat nyert a 2020 decemberében kihirdetett design versenyen!

Ezzel tovább folytatódik a 2019-ben elindult sikersorozat, akkor a GEOLANDAR márka két másik abroncsa – a nagy teljesítményű crossover terepjárókhoz tervezett GEOLANDAR X-CV, valamint a terepjárókhoz és kisteherautókhoz tervezett GEOLANDAR X-AT – is megkapta az ezt a díjat.

Chicago Athenaeum Good Design Award

Az 1950-ben létrehozott Chicago Athenaeum Good Design Award a világ legrégebbi és legrangosabb formatervezési díja. A chicagói Athenaeum Építészeti és Formatervezési Múzeum szervezi. A jelölt termékeket szakértők bírálják el, akik különböző szempontok alapján értékelik a termékeket, ideértve a dizájnt, az új technológiák használatát, az anyagokat és a funkciókat. 2020-ban a Good Design Díjat több mint 900 terméknek és grafikai tervnek ítélték oda. A pályamunkák több mint 47 országból érkeztek és számos kategóriát öleltek fel.

GEOLANDAR CV G058

A „GEOLANDAR CV G058” nagyszerű túraabroncs, amely hosszútávon, valamint városi utakon is egyaránt kényelmes utazást biztosít. A grand touring abroncs jellemzője például, hogy biztonságos és halk. A gumiabroncs kialakítása hozzájárul a kiváló kopásállósághoz és az üzemanyag-hatékonysághoz. Ezenkívül a „GEOLANDAR CV G058” gumiabroncsot M + S jelöléssel is ellátták, ami azt jelenti, hogy hirtelen havazás esetén is megbízható teljesítményt tud nyújtani.

Bővebben az abroncsról ITT SUV és Off Road – Személyautó abroncsok – Gumiabroncsok – Yokohama Magyarország

_________________________________

ALCAR Ügyfélszolgálat és TPMS szenzor tanácsadás:
06 1 430 6700, info@alcar.hu

_________________________________

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × 2 =