Rekord mennyiségű keresés a www.gumiszerelok.com oldalon!

5/5 - (1 vote)

Az újabb rekord mennyiségű keresések láttán, azt gondolom, a www.gumiszerelok.com oldalról, hogy, …ADDIG NEM REGISZTRÁL MINDENKI, AMEDDIG MINDENKI NEM HASZNÁLJA?

Ezért a kéréseket meghallgatva a regisztrációt az első hat hónapban díjtalanná tettem, hogy mindenki el tudja dönteni egy fél év alatt, él-e ezzel az egyedi lehetőséggel vagy megelégszik azzal, hogy csak kipróbálja mennyire működő képes ez a rendszer!

Nagyon sok visszajelzés érkezett a regisztrációval kapcsolatban, amit itt szeretnék megválaszolni.

Miért kell megadnom regisztrációnál a cégadatokat, amire az ügyfélnek nincs szüksége?

A regisztrációnál azért kérek be minden ilyen adatot, hogy amikor eljön a döntés ideje, maradsz az oldalon, akkor már ne ezzel keljen foglalatoskodnod, hogy újabb adatokat adsz meg, hanem csak az ügyfeleidre tudj figyelni! Ezek az adatok természetesen nem jelennek meg a keresőben!

Mi történik a regisztráció után?

Kapok egy értesítést, hogy regisztráltál a rendszerbe, amit előre is köszönök! Ellenőrzöm, hogy a beírt adatok megfelelnek-e az informatikai követelményeknek, és ez után kipipálom, hogy megjelenj a www.gumiszerelok.com oldalon. Te is fogsz kapni egy emailt, amiben ellenőrizheted az adataidat újra. Ezen belül egy nulla forintos díjbekérőt is fog tartalmazni a levél, amivel természetesen semmit nem kell tenned, csak megerősítem, hogy valóban „0” Forint a fizetendő összeg!

Mi történik, ha nem hosszabbítom meg a regisztrációt?

Először is nagyon szomorú leszek, hogy egy ilyen egységes kereső oldalról bárki is hiányozna. Másodszor pedig az adataid inaktiválásra kerülnek. Amennyiben rájöttél mekkora butaságot csináltál akkor sincs semmi baj, mert havonta egyszer fogsz kapni egy figyelemfelhívó levelet, amiben újra megerősítheted a regisztrációdat és visszakerülsz a legjobb gumiszerelők közé!

Mi lesz, amikor lejárt a 6 hónap teszt időszak?

Az ötödik hónapban kapsz egy figyelem felhívó levelet, amiben tájékoztatlak arról, hogy kezdj el gondolkodni azon, kívánod-e meghosszabbítani a regisztrációt! Miután eldöntötted, hogy maradsz az oldalon, fogsz kapni egy díjbekérőt, ami a következő hat hónap díját, (napi 33Ft+Áfa) fogja tartalmazni. Ezt, kérlek utald át, és a szervized automatikusan az adatbázisban marad! Ezek után nincs mit tenned, csak várni az ajándékot, amit postán küldök el!!!

De én írhatok bármit, ha nem tudom nektek megmutatni, merre halad az oldal látogatottság száma! Ezért minden hónap elején fogok készíteni egy diagramot a Google adatai alapján, hogy látható legyen mindenki számára merre haladunk együtt!

Nézd meg a kisfilmet, minek lehetsz a tagja!!!

Az első díjtalan megjelenési lehetőség után, újabb 42 szerviz regisztrált az oldalra! Ismételten köszönöm nekik!

Lássuk a számokat!

Jelenleg a regisztrált szervizek száma: 103
(évvégére 1.000 szerviz lesz az oldalon, remélem Te is köztük leszel!)

A statisztikákat 2015 január 1-től elemezzük:
azóta 20.799 keresés volt!
A áprilisi (rekord) havi keresések száma: 2.689, ami azt jelenti, hogy 128 keresés volt munkanapokra lebontva.

gumiszerelok 2016 04 660

Remélem ezzel a kis tájékoztatóval sikerült minden kételyt eloszlatni a felől, hogy minél előbb minél többen megjelenjenek az oldalon!

Várom a további észrevételeket és REGISZTRÁCIÓkat!

File Gábor – Lapkiadó
+36305620602.

www.gumipiacmagazin.hu

www.gumiszerelok.com

Ezt olvasta már?

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × 2 =