Weszti – Hunter szabadalom

Rate this post

Új! Road Force Elite műszaki újdonságok a Hunter szabadalmaztatott mérőrendszerében!

Az új Road Force Elite az iparág leggyorsabb diagnosztikai kerékkiegyensúlyozója, amely kiegyensúlyozást és terheléses abroncs tesztelést végez, kevesebb idő alatt, mint egy hagyományos kiegyensúlyozás.

hunter04 weszti 660

A Hunter új szabadalmaztatott mérőrendszere (Vision System) automatikusan méri a kerék méreteit és a kerékütést, így időt takarít meg. Csökkenti az adatbeviteli hiba lehetőségét és fokozza az egyszerű használatot. Az új mérőrendszer (Vision System) a kerék 3 D-s szkennelését is elvégzi. A szkennelés növeli a szabadalmaztatott Smartweight kiegyensúlyozási technológiájának pontosságát, így adva az iparág leghatékonyabb és legpontosabb eszközét. A rendszer továbbá automatikus küllő felismerést végez, amely segíti a felhasználót, hogy a súlyt a küllők mögé tudja elhelyezni.

Martin Auto Szerviz – Anna, Illinois állam – már a legújabb Hunter Road Force Elite-t használja, amely gyorsabban végez terheléses vizsgálattal kombinált kiegyensúlyozást, mint egy hagyományos kiegyensúlyozás.
Martin Auto Szerviz – Anna, Illinois állam – már a legújabb Hunter Road Force Elite-t használja, amely gyorsabban végez terheléses vizsgálattal kombinált kiegyensúlyozást, mint egy hagyományos kiegyensúlyozás.

A Road Force Elite a Hunter ötödik generációs terheléses abroncs vizsgálója, azóta, hogy az eszköz 1997-ben be lett mutatva a nagyközönség számára. A Road Force Elite terhelő görgője 600 kg nyomóerőt képes kifejteni az abroncsra, melynek köszönhetően az abroncs úgy vizsgálható mintha a járművön lenne, vezetés közben. Kizárólag ezzel a mérési technikával érhető el a kerék tényleges vizsgálata!

hunter01 weszti 660

Központi elérhetőségeink:

1115 Budapest, Kelenföldi u. 2.
Telefon/Fax: +36 1 208 5036
Honlap: www.weszti.hu
E-mail: weszti@weszti.hu

Értékesítők:

Szabó Zsolt
06 (30) 426 8705
Közép és Észak Nyugat Magyarország, Budapest (Buda)
E-mail: szabo.zsolt@weszti.hu

Tóth Miklós
06 (30) 426 6341
Közép és Észak Nyugat Magyarország, Budapest (Pest)
E-mail: toth.miklos@weszti.hu

Gáspár Csaba
06 (30) 694 4574
Dél-Nyugat Magyarország
E-mail: gaspar.csaba@weszti.hu

Jacsó József
06 (30) 506 3827
Kelet Magyarország
E-mail: jacso.jozsef@weszti.hu

Ezt olvasta már?

Bajusszal és focival kampányolt a férfiegészség mellett a Bridgestone Tatabánya

Kampányolt a férfiegészség mellett a Bridgestone Tatabánya

Idén is telitalálat az egészség! Bajusszal és focival kampányolt a férfiegészség mellett a Bridgestone Tatabánya

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.