Weszti – Hunter szabadalom

Rate this post

Új! Road Force Elite műszaki újdonságok a Hunter szabadalmaztatott mérőrendszerében!

Az új Road Force Elite az iparág leggyorsabb diagnosztikai kerékkiegyensúlyozója, amely kiegyensúlyozást és terheléses abroncs tesztelést végez, kevesebb idő alatt, mint egy hagyományos kiegyensúlyozás.

hunter04 weszti 660

A Hunter új szabadalmaztatott mérőrendszere (Vision System) automatikusan méri a kerék méreteit és a kerékütést, így időt takarít meg. Csökkenti az adatbeviteli hiba lehetőségét és fokozza az egyszerű használatot. Az új mérőrendszer (Vision System) a kerék 3 D-s szkennelését is elvégzi. A szkennelés növeli a szabadalmaztatott Smartweight kiegyensúlyozási technológiájának pontosságát, így adva az iparág leghatékonyabb és legpontosabb eszközét. A rendszer továbbá automatikus küllő felismerést végez, amely segíti a felhasználót, hogy a súlyt a küllők mögé tudja elhelyezni.

Martin Auto Szerviz – Anna, Illinois állam – már a legújabb Hunter Road Force Elite-t használja, amely gyorsabban végez terheléses vizsgálattal kombinált kiegyensúlyozást, mint egy hagyományos kiegyensúlyozás.
Martin Auto Szerviz – Anna, Illinois állam – már a legújabb Hunter Road Force Elite-t használja, amely gyorsabban végez terheléses vizsgálattal kombinált kiegyensúlyozást, mint egy hagyományos kiegyensúlyozás.

A Road Force Elite a Hunter ötödik generációs terheléses abroncs vizsgálója, azóta, hogy az eszköz 1997-ben be lett mutatva a nagyközönség számára. A Road Force Elite terhelő görgője 600 kg nyomóerőt képes kifejteni az abroncsra, melynek köszönhetően az abroncs úgy vizsgálható mintha a járművön lenne, vezetés közben. Kizárólag ezzel a mérési technikával érhető el a kerék tényleges vizsgálata!

hunter01 weszti 660

Központi elérhetőségeink:

1115 Budapest, Kelenföldi u. 2.
Telefon/Fax: +36 1 208 5036
Honlap: www.weszti.hu
E-mail: weszti@weszti.hu

Értékesítők:

Szabó Zsolt
06 (30) 426 8705
Közép és Észak Nyugat Magyarország, Budapest (Buda)
E-mail: szabo.zsolt@weszti.hu

Tóth Miklós
06 (30) 426 6341
Közép és Észak Nyugat Magyarország, Budapest (Pest)
E-mail: toth.miklos@weszti.hu

Gáspár Csaba
06 (30) 694 4574
Dél-Nyugat Magyarország
E-mail: gaspar.csaba@weszti.hu

Jacsó József
06 (30) 506 3827
Kelet Magyarország
E-mail: jacso.jozsef@weszti.hu

Ezt olvasta már?

A Continental által partnerekkel közösen kifejlesztett összetett folyamat során az elhasználódott gumiabroncsokból származó gumit újrahasznosítják és úgy dolgozzák fel, hogy az új gumikeverékek komponenseként újra felhasználható legyen.

Újrahasznosított gumi

Újrahasznosított gumi, rizshéj és műanyag palackok: fenntartható anyagok a gumiabroncsgyártásban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük