A Hankook termékújdonságai a 66. IAA Haszongépjármű Vásáron

Rate this post

A Hankook több vadonatúj terméket is bemutat az idei IAA Haszongépjármű Vásáron Hannoverben.

A Hankook több vadonatúj terméket is bemutat az idei IAA Haszongépjármű Vásáron Hannoverben.
A Hankook több vadonatúj terméket is bemutat az idei IAA Haszongépjármű Vásáron Hannoverben.

A prémium gumiabroncsgyártó először mutat be kimondottan távolsági autóbuszok számára készült gumiabroncsokat SmartTouring néven. A korszerű, távolsági tehergépkocsi forgalomhoz fejlesztett e-cube Blue terméksorozat kibővítésével kiemelkedő üzemanyag-hatékonyságú abroncsválaszték lesz elérhető. Ezen felül a Hankook a népszerű e-cube MAX sorozat alacsony profilú modelljeivel az aktuális piaci trendnek megfelelő low-line termékeket is beépítette portfóliójába. A vállalat egy különálló helyszínen, a vásár külső területén, az első gyári beszállítói üzleti kapcsolatait állítja középpontba a MAN és Mercedes-Benz Trucks vállalatokkal.

A Hankook az idei, 66. IAA Haszongépjárműv Vásáron is képviselteti magát szeptember 22. és 29. között Hannoverben. A 14-15. csarnok A01 standján a vállalat az aktuális tehergépkocsi- és autóbuszabroncs portfólió mellett számos egyéb világpremiert mutat be.

A Hankook abroncsfejlesztési és kutatási részlege továbbra is a gazdaságosságra és hatékonyságra fókuszál. A vállalat tovább bővíti kiemelkedően hatékony e-cube Blue pótkocsi abroncsainak választékát. A kormányzott és hajtott tengelyekre való profilokkal, először mutat be átfogó megoldást az összes tengelyhelyzetre a távolsági tehergépkocsi forgalomhoz, „A“ besorolású gördülési ellenállással a széria összes abroncsán.

A Hankook több vadonatúj terméket is bemutat az idei IAA Haszongépjármű Vásáron Hannoverben.

A low-line szegmens egyre növekvő követelményeihez igazodva a gyártó új méretekkel jelenik meg a kormányzott és hajtott tengelyekhez. A sikeres e-cube MAX abroncs-széria 45-ös és 50-es sorozatait speciálisan az extra nagyméretű tehergépkocsikhoz fejlesztették. A flottaüzemeltetők ezzel tökéletesen kihasználhatják a három méteres belső rakodási magassághatárt. Így a törvényileg engedélyezett 4 méteres teljes magasságot nem lépik át. A világszinten egyre növekvő jelentőségű távolsági buszforgalomra reagálva a Hankook az idei IAA Haszongépjármű vásár alkalmával mutatja be vadonatúj, távolsági autóbusz-forgalomra tervezett SmartTouring abroncssorozatot.

A különböző abroncs-sorozatokban használt Hankook „Smart“ koncepció a legkülönfélébb igények kielégítésére törekszik. A technológia a tehergépkocsi és autóbusz szegmens összes fontos kritériumának megfelel. A biztonság (Safety) mellett a legfontosabb szempontok a nagy menetteljesítmény (Mileage), a szakadással és vágással szemben rendkívüli ellenálló gumikeverék (AntiCut&Chip), az újrafutózhatóság (Retreadability), valamint a nagy vonóerőátvitel (Traction).

A Hankook több vadonatúj terméket is bemutat az idei IAA Haszongépjármű Vásáron Hannoverben.

A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

Ezt olvasta már?

Ahhoz, hogy az AUTO BILD tesztmezőnyének ebbe az elit körébe még bekerülhessen, jó kvalifikációs teljesítményre van szükség. Itt a 35 négyévszakos guminak a lehető legrövidebb, 100 km/h-s féktávot kellett igazolnia nedves és száraz körülmények között.

35 négyévszakos gumiabroncs az AUTO BILD 2023-as féktáv teszten

Ahhoz, hogy az AUTO BILD négyévszakos gumi tesztmezőnyének elit körébe bekerülhessen, jó féktáv teljesítményre van szükség

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy × 1 =