Karácsonyi adománygyűjtést szervezett az Abroncs Kereskedőház

Rate this post

Több mint egy tonna ruhaneműt, játékot és tartós élelmiszert gyűjtöttek az Abroncs Kereskedőház munkatársai az elmúlt négy hétben.

Egy tonnányi adomány gyűlt össze, Romhányi Tamás és Penziás Réka. Foto: Láng Péter
Egy tonnányi adomány gyűlt össze, Romhányi Tamás és Penziás Réka.
Foto: Láng Péter

felajánlást a cég vezetői a Máltai Szeretetszolgálatnak adták, a karitatív szervezet pedig nehéz sorsú családokat segít az adományból.

Első alkalommal szervezett vállalati gyűjtést nehéz sorsú családok számára az Abroncs Kereskedőház. A hagyományteremtő kezdeményezéshez a cég több mint száz munkatársa csatlakozott és novemberben összesen egy tonnányi felnőtt és gyermek ruhaneműt, könyvet, gyermekjátékot, valamint tartós élelmiszert ajánlottak fel, mondta Penziás Réka HR és kommunikációs igazgató.

„Közeleg a szeretet ünnepe, sajnos nagyon sok olyan család él körülöttünk, akik számára a Karácsony nem az örömről, hanem a nélkülözésről és mindennapi problémákról szól. Különösen szívszorító, hogy nagyon sok kisgyermek is milyen nehéz körülmények közt él és készül ezernyi hátránnyal a felnőtt életére”

– mondta Penziás Réka. –

„Kollégáinkkal összefogva mi is talán egy picit szebbé tudjuk tenni néhány család Karácsonyát. A felajánlást a Máltai Szeretetszolgálaton keresztül szeretnénk eljuttatni oda, ahol igazán nagy szükség van rá.”

Romhányi Tamás, a Máltai Szeretetszolgálat kommunikációs vezetője elmondta: az ország egész területén több tízezer nehéz sorsú család számít a segítségükre.

„A beérkezett adományokat a raktárainkban átválogatjuk, csak jó állapotú ruhaneműt, hibátlan játékot adunk tovább a rászorulóknak. Karácsony előtt több mint harmincezer ajándékcsomagot készítünk, melyeket sokgyermekes családoknak, egyedül élő időseknek, fogyatékkal élő és hajléktalan embereknek juttatunk el.”


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tíz + 6 =