Hankook SmartControl TW01: az új téli gumiabroncs pótkocsikhoz

Rate this post

A Hankook vállalat bemutatja új SmartControl TW01 speciális téli gumiabroncsát tehergépjármű pótkocsikhoz.

Hankook vállalat bemutatja új SmartControl TW01 speciális téli gumiabroncsát tehergépjármű pótkocsikhoz.

A terméksorozatban a kormányzott és hajtott tengelyekhez forgalmazott teherabroncsok mellett a Hankook most egy teljes körű téli megoldást kínál az ügyfelek számára. 385/65R22.5 méretben kapható, de hamarosan több méretben is elérhető lesz.

A SmartControl TW01 a Hankook SmartControl téli abroncs sorozatát egészíti ki. A SmartControl AW02 a kormányzott kerekekhez, míg a SmartControl DW07 a hajtott tengelyhez készül. Ahogy a korábbi gumiabroncsok, az új SmartControl TW01 is viseli az M+S jelölést és a három hegycsúcs hópehellyel (Three Peak Mountain Snowflake /3PMSF) szimbólumot. Ez azt jelzi, hogy különösen jól megfelel a legszélsőségesebb téli útviszonyok közötti vezetéshez.

Az új téli gumiabroncson az öt bordás futófelület három belső bordáját Multi-3D lamellákkal alakították ki. Ezek kiváló fékteljesítményt biztosítanak nedves, havas és jeges útfelületeken. A lamellák a futófelületi mintaelemeknek nagyfokú stabilitást is biztosítanak. Aminek köszönhetően egyenletes a futófelület kopása, ezáltal pedig megnő a futásteljesítmény és javul az üzemanyag-hatékonyság. A négy fő futófelületi mintaárok a cikk-cakkos mintázattal kiváló oldalirányú stabilitást biztosít. Optimális vízkiszorítást tesz lehetővé, ami csökkenti a vízensiklás kockázatát nedves vagy latyakos úton. A SmartControl TW01 masszív, lamella nélküli vállrészi mintaelemei mindkét külső futófelületi bordánál stabilitást és kiváló tapadást biztosítanak nedves és száraz útviszonyok között egyaránt. Illetve nagy futásteljesítményt tesznek lehetővé.

A SmartControl TW01 gumikeverékeit speciálisan téli útviszonyokra fejlesztették ki.

A hideggel szemben különösen ellenálló (alacsony üvegesedési hőmérsékletű) szintetikus gumianyag lehetővé teszi, hogy a futófelületi keverék ne keményedjen meg rendkívül alacsony külső hőmérséklet esetén sem, így állandóan jó téli jellemzőket biztosít. A speciális futófelületi keverék kedvező hatással van a futásteljesítményre és a gördülési ellenállásra is.

A Smart Control terméksorozat speciális szerkezeti kialakításának köszönhetően az övpánt mozgása minimálisra csökken. Ennek köszönhetően általában alacsonyabb az abroncs futás közbeni hőmérséklete, ami javítja az üzemanyag-hatékonyságot. Emellett a Hankook SCCT (Stiffness Control Contour Theory / merevségszabályozó kontúr elmélet) technológia optimális kontúrt garantál a jó kezelhetőség érdekében, a fejlett peremmaghuzalos technológia pedig kiváló újrafutózhatóságot tesz lehetővé. A Hankook új SmartControl TW01 téli gumiabroncsa a tehergépkocsi pótkocsikhoz jelenleg 385/65R22,5 méretben kapható. A SmartControl sorozat bővítése, beleértve az új méreteket a kormányzott és hajtott tengelyekhez, a jövő évben várható.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 + nyolc =