A Hankook 36 méretben szállít eredeti gyári felszerelésű abroncsokat az MAN számára

Rate this post

Actros_Hankook_AL10_gumi_piac_magazin

A Hankook abroncsgyár már szállít eredeti gyári felszerelésű abroncsokat különféle nagy távolságú MAN tehergépkocsikhoz. Hannoverben, a 66. IAA Haszongépjármű Vásáron az abroncsgyártó 19 új méretet mutat be eredeti gyári felszerelésű választékából az autóbuszok és tehergépkocsik gyártója számára.

A Hankook többek között új méreteket szállít tehergépkocsi gumiabroncs választékából, az e-cube MAX, SmartFlex és SmartWork típusokból különféle MAN modellekhez a müncheni telephelyű gyártó németországi, ausztriai és lengyelországi gyártási helyszíneire. A gumiabroncs választékot speciálisan az európai feltételeknek megfelelően alakították ki, előnyös ökológiai és gazdasági jellemzőkkel. Az MAN Truck & Bus AG a Volkswagen csoporthoz tartozik, mely egyike a Hankook legnagyobb első gyári beszállítói ügyfeleinek világszerte. Az eredeti gyári felszerelési üzlet a Hankook tehergépkocsi abroncsokra vonatkozóan az MAN céggel jelenleg összesen 36 méretet fed le a 17,5, 19,5, 22,5 és 24 collos tartományban.

A Hankook vállalat jelenleg is az MAN eredeti gyári beszállítója 36 mérettel. A 66. IAA Haszongépjármű Vásáron a vállalat 19 új méretet mutat be különféle Hankook tehergépjármű abroncs típusokból, mint az e-cube MAX, a SmartFlex és a SmartWork sorozatok. A haszongépjármű specialista és a gumiabroncs-gyártó 2015 első negyedéve óta folytatja az együttműködést. Ho-Youl Pae, a Hankook európai ügyvezető igazgatója kijelentette: „Az eredeti gyári felszerelési üzletág bővülése a haszongépjármű szegmensben az MAN-nel stratégiai jelentőségű a számunkra, mivel további futófelületeket és méreteket tudunk ajánlani az MAN kis és közepes terhelhetőségű tehergépkocsijaihoz.”

Az abroncsokat a többszörös díjnyertes MAN járműsorozatok, a TGX, TGS, TGM és TGL modellekre szerelik, melyeket országos és nemzetközi nagy távolságú áruszállítási és építkezési helyszíni forgalomban alkalmaznak. Az alkalmazott abroncsok között megtalálható az e-cube MAX sorozat, mely a nemzetközi nagy távolságú forgalomban már bizonyította megbízhatóságát, az új SmartFlex négy évszakos abroncs sorozat rugalmas használatra a nagy távolságú teherszállító forgalomban, valamint az építési helyszínekre készült futófelületek a SmartWork sorozatból. A különösképpen az EURO 6-os károsanyag-kibocsátási osztályba tartozó járműveken, speciálisan a hajtott és a kormányzott tengelyeken való alkalmazásra kialakított futófelületek kiválóan teljesítenek a környezetbarát jellemzők és a futásteljesítmény tekintetében. Ez vonatkozik a tulajdonosi összköltségre is (TCO / Total Cost of Ownership), ami fontos szempont az első gyári felszerelés tekintetében.

A Hankook eredeti gyári felszerelésű termékválasztékának egyik speciális jellemzőjét az MAN esetében az új méretek jelentik az alacsony keresztmetszeti viszonyszámú szegmensben. A prémium abroncsgyártó ezzel bizonyítja, hogy termékválasztéka már beépült a jelenlegi piaci keresleti trendbe, amelyet az alacsony oldalfalú méretek egyre fontosabbá válása jellemez a tehergépkocsi üzletágban.

Ezt olvasta már?

Új MICHELIN Power Adventure murvás kerékpár gumiabroncs, amely nagy teljesítményt kínál közutakon és erdei ösvényeken

Új Michelin kerékpár gumiabroncs

Új MICHELIN Power Adventure murvás kerékpár gumiabroncs, amely nagy teljesítményt kínál közutakon és erdei ösvényeken

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük