A Hankook 36 méretben szállít eredeti gyári felszerelésű abroncsokat az MAN számára

Rate this post

A Hankook abroncsgyár már szállít eredeti gyári felszerelésű abroncsokat különféle nagy távolságú MAN tehergépkocsikhoz.

A Hankook abroncsgyár már szállít eredeti gyári felszerelésű abroncsokat különféle nagy távolságú MAN tehergépkocsikhoz.

Hannoverben, a 66. IAA Haszongépjármű Vásáron az abroncsgyártó 19 új méretet mutat be eredeti gyári felszerelésű választékából az autóbuszok és tehergépkocsik gyártója számára.

A Hankook többek között új méreteket szállít tehergépkocsi gumiabroncs választékából. Az e-cube MAX, SmartFlex és SmartWork típusokból különféle MAN modellekhez a müncheni telephelyű gyártó németországi, ausztriai és lengyelországi gyártási helyszíneire. A gumiabroncs választékot speciálisan az európai feltételeknek megfelelően alakították ki, előnyös ökológiai és gazdasági jellemzőkkel. Az MAN Truck & Bus AG a Volkswagen csoporthoz tartozik, mely egyike a Hankook legnagyobb első gyári beszállítói ügyfeleinek világszerte. Az eredeti gyári felszerelési üzlet a Hankook tehergépkocsi abroncsokra vonatkozóan az MAN céggel jelenleg összesen 36 méretet fed le. A 17,5, 19,5, 22,5 és 24 collos tartományban.

A Hankook vállalat jelenleg is az MAN eredeti gyári beszállítója 36 mérettel.

A 66. IAA Haszongépjármű Vásáron a vállalat 19 új méretet mutat be különféle Hankook tehergépjármű abroncs típusokból. Az e-cube MAX, a SmartFlex és a SmartWork sorozatok. A haszongépjármű specialista és a gumiabroncs-gyártó 2015 első negyedéve óta folytatja az együttműködést.

Ho-Youl Pae, a Hankook európai ügyvezető igazgatója kijelentette:

„Az eredeti gyári felszerelési üzletág bővülése a haszongépjármű szegmensben az MAN-nel stratégiai jelentőségű a számunkra. További futófelületeket és méreteket tudunk ajánlani az MAN kis és közepes terhelhetőségű tehergépkocsijaihoz.”

Az abroncsokat a többszörös díjnyertes MAN járműsorozatok, a TGX, TGS, TGM és TGL modellekre szerelik, Országos és nemzetközi nagy távolságú áruszállítási és építkezési helyszíni forgalomban alkalmaznak. Az alkalmazott abroncsok között megtalálható az e-cube MAX sorozat. A nemzetközi nagy távolságú forgalomban már bizonyította megbízhatóságát. Az új SmartFlex négy évszakos abroncs sorozat rugalmas használatra a nagy távolságú teherszállító forgalomban. Az építési helyszínekre készült futófelületek a SmartWork sorozatból. A különösképpen az EURO 6-os károsanyag-kibocsátási osztályba tartozó járműveken, speciálisan a hajtott és a kormányzott tengelyeken való alkalmazásra kialakított futófelületek kiválóan teljesítenek a környezetbarát jellemzők és a futásteljesítmény tekintetében. Ez vonatkozik a tulajdonosi összköltségre is (TCO / Total Cost of Ownership), ami fontos szempont az első gyári felszerelés tekintetében.

A Hankook eredeti gyári felszerelésű termékválasztékának egyik speciális jellemzőjét az MAN esetében az új méretek jelentik. Az alacsony keresztmetszeti viszonyszámú szegmensben. A Hankook abroncsgyártó ezzel bizonyítja, hogy termékválasztéka már beépült a jelenlegi piaci keresleti trendbe. Az alacsony oldalfalú méretek egyre fontosabbá válása jellemez a tehergépkocsi üzletágban.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

Ezt olvasta már?

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkilenc − tizenhét =