Új gumi márka Europában – Laufenn

Rate this post
A Hankook Tire Európában is bemutatja az új Laufenn márkáját
A Hankook Tire Európában is bemutatja az új Laufenn márkáját

A Laufenn célja, hogy különféle életstílusokhoz és igényekhez készült termékválasztékával a legmagasabb fokú elégedettséget nyújtsa a vásárlóknak.

A gumiabroncsokat különösen az európai piacra fejlesztették ki, és a vállalat világszínvonalú magyarországi gyárában fogják gyártani. A Laufenn termékválaszték 2016 tavaszától lesz kapható Európában.

A márka, a minőségi termékek széles választékát kínálja különféle vezetési feltételekhez, olyan vásárlók számára, akiknek egyszerre fontos az érték, a minőség és a stílus. Az új márka mind szimbolikus, mind pedig kézzelfogható eszközét jelenti a Hankook vízójának. E szerint a globális gépjármű piacon jelentős növekedést fog elérni a jövőben.

A Laufenn termékek új választékát különösen az európai piaci igényeknek megfelelően fejlesztették ki a Hankook Európai Technológiai Központjában, (ETC) a németországi Hanoverben, ami kulcsfontosságú szerepet töltött be a vállalat kutatás-fejlesztési tevékenységében. Az új márka termékei elsősorban a cég csúcstechnológiás magyarországi üzemében készülnek majd, amely a világ egyik legkorszerűbb gyára, és a Hankook prémium személygépkocsi, SUV és kisteherautó abroncsait állítja elő az európai piac számára. A Laufenn gumiabroncsok 2016 tavaszától lesznek elérhetőek a vevők számára Európa-szerte.

„A Laufenn az abroncsok új perspektíváját jelenti majd európai ügyfeleink számára”

–mondta Ho-Youl Pae, a Hankook Tire Europe vezetője.

Fenntartható márkaként fog növekedni, azzal a stratégiai céllal, hogy kielégítsük a különféle vásárlói igényeket ezen a piacon. Továbbra is folytatjuk a beruházást, hogy a Laufenn márkát olyan piaci szereplővé fejlesszük, amely a gyakorlatias vásárlói igényeket szolgálja ki.

Célja a Laufenn márkának, hogy az okos és ártudatos vásárlókat minőségi termékek széles választékéval lássa el, amelyek számos életstílusnak megfelelnek majd a jól időzített fejlesztéseknek és bővítéseknek köszönhetően. A Laufenn kezdetben a következő öt terméksorozatot kínálja majd: S FIT EQ (nyári személyabroncs a nagy teljesítményű szegmens számára 15 és 19 coll között), G FIT EQ (nyári személyabroncs a túra szegmens számára 13 és 17 coll között), X FIT VAN (nyári gumiabroncsok a SUV/egyterű szegmens számára, 14 és 16 coll között), i FIT (szögetlen téli SUV személyabroncs nyugat- és közép-európai piacokra, 13 és 18 coll között) és az i FIT ICE (szögekkel felszerelhető téli SUV személyabroncs Skandinávia/Oroszország számára, 13 és 18 hüvelyk közötti méretekben).

Amit tudni kell a Laufenn márkáról

Az európai piacon 2015-ben bemutatott Laufenn egy új gumiabroncs márka. Az egyszerűség jegyében született, az optimális teljesítmény és a nagyszerű vezetési élmény biztosításának érdekében. A gumiabroncsok alapvető jellemzőire és lényegi funkcióira összpontosítva a Laufenn a vásárlóknak praktikus termékek teljes választékát kínálja. Számos életstílus igényeinek megfelelnek, beleértve a nagy teljesítményű radiál gumiabroncsokat személygépkocsikhoz, SUV-okhoz és kisteherautókhoz, nyári és téli útviszonyok között. A Hankook Tire új márkájaként a Laufenn megbízható minőséget és szolgáltatást nyújt a kutatás-fejlesztéstől és gyártástól kezdve. Az ügyfélszolgálaton át, átfogó karbantartással a Hankook Tire által garantált irányelvek szerint.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncso

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hat − 1 =