Legfrissebb hírek

A Hankook további méretekkel bővíti gyári felszerelésű tehergumi kínálatát

Rate this post

A 66. IAA Haszongépjármű Vásár alkalmával a Hankook bemutatja tehergépkocsi gumiabroncsait az e-cube MAX, SmartFlex és SmartWork sorozatokból az európai piac számára.

A Hankook több vadonatúj terméket is bemutat az idei IAA Haszongépjármű Vásáron Hannoverben.
A Hankook több vadonatúj terméket is bemutat az idei IAA Haszongépjármű Vásáron Hannoverben.

Ezek jelenleg több mint 42 méretben kaphatóak, és megfelelnek a teljes Mercedes-Benz Actros és Atego modellválasztékhoz.

Ez azt jelenti, hogy a Hankook majdnem megduplázta méretválasztékát a Daimler AG tehergépkocsijai számára eredeti gyári felszerelés céljára szállított abroncsok terén az együttműködés 2014-es kezdete óta.

A Hankook tovább bővíti eredeti gyári felszerelésű kínálatát (OE) a nehéz és közepes teherbírású haszongépjárművek számára. A Mercedes Benz Actros, Antos, Arocs, Axor, Econic és Atego modellekhez jelenleg is teljesíti beszállítói megbízását. Az abroncsgyártó legfrissebb első gyári felszerelésű termékválasztékába többek között az AL10+ e-cube MAX és a DL10+ e-cube MAX, valamint a SmartFlex AH31 és SmartFlex DH31 tartozik. Mindegyikét speciálisan az európai piac számára fejlesztették. A Daimler AG-vel fennálló eredeti gyári beszállítói üzlet kezdete óta a Hankook bővítette termékválasztékát a stuttgarti tehergépkocsi- és autóbuszgyár számára, így több mint 42 méretet kínál.

A Hankook többféle terméket szállít 22,5 collos méretben.

A legnagyobb mennyiségben értékesített alapméret a nagy terhelhetőségű teherautók számára. Európában, emellett a 17,5 és 19,5 collos abroncsok népszerűek még a haszongépjárművek számára. A leginkább keresett, nagy és közepes terhelésű, eredeti gyári felszerelésű tehergépkocsi abroncsok választékának bővítése erősíti a Hankook márkát. A rendkívül szoros verseny által uralt piacon, és további mérföldkövet jelent a haszongépjármű csereabroncsok piacán elérhető fenntartható növekedés terén.

Az e-cube MAX AL10+ (minden tengelyhelyzetre, nagy távolságokra) hosszanti mintaárkokkal, hullámos oldalfalakkal készült az egyenetlen kopás megelőzésére. A tartósság javítására és a jobb, hosszú távú üzemanyag-hatékonység biztosítására. A javított futófelületi keverék és a magas terhelhetőségi index növeli az AL10+ üzemanyag-hatékonyságát valamint terhelhetőségét. Az e-cube MAX DL10+ (hajtott tengelyre, nagy távolságokra) a vezetőknek kiváló vonóerőátvitelt biztosít a háromdimenziós lamellákkal. Kiemelkedő futásteljesítményt nyújt az extra széles futófelületi mintaelemeknek és a mély mintaárkoknak köszönhetően. A mintaelemtámaszok nagyobb élettartamot és alacsony gördülési ellenállást tesznek lehetővé a DL10+ esetében. Mindkét futófelületet három különböző méretben szállítják: 315/80R22.5, 315/70R22.5 és 315/60R22.5.

A SmartFlex AH31 egy négyévszakos haszongépjármű abroncs, mely kiválóan megfelel különféle útviszonyokhoz. Egyenletes kopást és nagy menetteljesítményt tesz lehetővé lényegesen alacsonyabb gördülési ellenállás mellett. A forradalmian új, hajtott tengelyre való SmartFlex DH31 gumiabroncs tökéletesen megfelel számos különféle alkalmazásra. Csúcstechnológiája kiváló vonóerőátvitelt és nagy futásteljesítményt biztosít különféle üzemi feltételek között. A helyi és hosszú távolságú közlekedés, valamint a téli feltételek közötti használat, amit a 3 hegycsúcs hópehellyel (3PMSF / Three Peak Mountain Snowflake) szimbólum is jelöl. A SmartFlex AH31 és SmartFlex DH31 eredeti gyári felszerelésként négy különböző méretben lesz elérhető: 295/80R22.5, 315/60R22.5, 315/70R22.5 és 315/80R22.5.

2014-ben a Hankook Tire vállalatot választották a Mercedes Benz első gyári felszerelés beszállítójának a közepes ‘Atego’ tehergépkocsikhoz. És a nagy terhelhetőségű “Actros” modellválasztékhoz. A Hankook Tire olyan vezető autógyártók stratégiai partnereként, mint a Mercedes-Benz. Globális szinten elismertséget szerzett csúcstechnológiás, kiváló minőségű termékeivel a haszongépjármű szegmensben.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

Ezt olvasta már?

Continental és a DeepDrive

File GáborA gumiabroncsok szóvivőjeinfo(kukac)gumipiacmagazin.hu https://www.continental.com/en/press/press-releases/20231005-deepdrive/ A gumiabroncs teszteket itt találod >>> Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 × 4 =