A BRIDGESTONE DEFEKTTŰRŐ GUMIJAIN DÜBÖRÖG AZ ÚJ LEXUS SZUPERSPORTKOCSI

Rate this post

A Bridgestone defekttűrő abroncsaival szerelve kerül forgalomba a LEXUS két, várhatóan az idén megjelenő modellje, az LC500 valamint az LC500h szupersportkocsi.

Lexus_Bridgestone gumi 660

Az új japán sportkupék számára a defekttűrő abroncsok több tulajdonsága is kifejezetten előnyös lesz: fokozott biztonságot nyújtanak majd a vezetőknek a defektekkel szemben, megerősített oldalfaluknak köszönhetően pedig hatékonyabban viszik majd át az egyedi sportautók kiemelkedő, több száz lóerős teljesítményét az útfelületre.

A Lexus LC500 és LC500h sportkupéit avantgarde formavilág, kiemelkedő kényelem és belső luxus, valamint páratlan dinamizmus jellemzi. Habár a hybrid meghajtású LC500h és a belsőégésű motorral szerelt LC500 eltérő vezetési élményt kínál, a két kocsi egy valamiben megegyezik: mindkettő kevesebb, mint 4,5 másodperc alatt gyorsul 100 km / óra sebességre.

A Lexus és a Bridgestone megállapodása értelmében e két álomautó a Bridgestone defekttűrő gumiabroncsaival – POTENZA S001L RFT és TURANZA T005 RFT – kerül majd forgalomba.

A Bridgestone defekttűrő abroncsokkal defekt vagy nyomáscsökkenés után még további 80 kilométert is megtehetnek a gépjárművezetők akár 80 km/h-s sebességgel haladva, így könnyen eljuthatnak a legközelebbi szervizig. A gumiabroncsok egyszerre biztosítják a vezető számára a megbízható kontrollt és a luxus élményt nyújtó futást. A sérült gumiabroncs nem veszélyezteti a biztonságos utazást, mivel a vezető meg tudja őrizni uralmát a gépjármű felett, az autó kormányozható marad. Az defekttűrő gumiabroncsok a járművek összsúlyának csökkentését is elősegítik, ugyanis nincs szükség pótkerékre.

A Bridgestone a defekttűrő abroncsok két típusát is kizárólagosan a LEXUS számára tervezte, hogy a csúcskategóriás gépjármű még kiemelkedőbb menetteljesítményt érhessen el. A defekttűrő abroncsok erős, merevített oldalfaluknak, hőálló poliészter köpeny-és szövetvázuknak köszönhetik ellenálló-képességüket és tartósságukat, emellett a csúcstechnológiájú hűtőborda-kialakításuk is segíti a jobb teljesítményt, mivel csökkenti a hőtermelést, amikor az abroncsnyomás esik.

A defekttűrő gumiabroncsok hozzájárulnak a LEXUS koncepciójának kiteljesítéséhez: “Még erősebb, még kifinomultabb.”

A szállított abroncsok:

Bridgestone gumi_minta 660

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

15 + 15 =