A BRIDGESTONE DEFEKTTŰRŐ GUMIJAIN DÜBÖRÖG AZ ÚJ LEXUS SZUPERSPORTKOCSI

Rate this post

A Bridgestone defekttűrő abroncsaival szerelve kerül forgalomba a LEXUS két, várhatóan az idén megjelenő modellje, az LC500 valamint az LC500h szupersportkocsi.

Lexus_Bridgestone gumi 660

Az új japán sportkupék számára a defekttűrő abroncsok több tulajdonsága is kifejezetten előnyös lesz: fokozott biztonságot nyújtanak majd a vezetőknek a defektekkel szemben, megerősített oldalfaluknak köszönhetően pedig hatékonyabban viszik majd át az egyedi sportautók kiemelkedő, több száz lóerős teljesítményét az útfelületre.

A Lexus LC500 és LC500h sportkupéit avantgarde formavilág, kiemelkedő kényelem és belső luxus, valamint páratlan dinamizmus jellemzi. Habár a hybrid meghajtású LC500h és a belsőégésű motorral szerelt LC500 eltérő vezetési élményt kínál, a két kocsi egy valamiben megegyezik: mindkettő kevesebb, mint 4,5 másodperc alatt gyorsul 100 km / óra sebességre.

A Lexus és a Bridgestone megállapodása értelmében e két álomautó a Bridgestone defekttűrő gumiabroncsaival – POTENZA S001L RFT és TURANZA T005 RFT – kerül majd forgalomba.

A Bridgestone defekttűrő abroncsokkal defekt vagy nyomáscsökkenés után még további 80 kilométert is megtehetnek a gépjárművezetők akár 80 km/h-s sebességgel haladva, így könnyen eljuthatnak a legközelebbi szervizig. A gumiabroncsok egyszerre biztosítják a vezető számára a megbízható kontrollt és a luxus élményt nyújtó futást. A sérült gumiabroncs nem veszélyezteti a biztonságos utazást, mivel a vezető meg tudja őrizni uralmát a gépjármű felett, az autó kormányozható marad. Az defekttűrő gumiabroncsok a járművek összsúlyának csökkentését is elősegítik, ugyanis nincs szükség pótkerékre.

A Bridgestone a defekttűrő abroncsok két típusát is kizárólagosan a LEXUS számára tervezte, hogy a csúcskategóriás gépjármű még kiemelkedőbb menetteljesítményt érhessen el. A defekttűrő abroncsok erős, merevített oldalfaluknak, hőálló poliészter köpeny-és szövetvázuknak köszönhetik ellenálló-képességüket és tartósságukat, emellett a csúcstechnológiájú hűtőborda-kialakításuk is segíti a jobb teljesítményt, mivel csökkenti a hőtermelést, amikor az abroncsnyomás esik.

A defekttűrő gumiabroncsok hozzájárulnak a LEXUS koncepciójának kiteljesítéséhez: “Még erősebb, még kifinomultabb.”

A szállított abroncsok:

Bridgestone gumi_minta 660

Ezt olvasta már?

Új MICHELIN Power Adventure murvás kerékpár gumiabroncs, amely nagy teljesítményt kínál közutakon és erdei ösvényeken

Új Michelin kerékpár gumiabroncs

Új MICHELIN Power Adventure murvás kerékpár gumiabroncs, amely nagy teljesítményt kínál közutakon és erdei ösvényeken

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük