A Goodyear Efficient Grip Cargo

Rate this post
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

A DEKRA** ellenőrző testület által végzett független vizsgálatok kimutatták, hogy a Goodyear Efficient Grip Cargo futásteljesítménye átlagosan 21 475 km-rel túltett két konkurens termékteljesítményén***.

Goodyear_gumi_EfficientGrip Cargo_Dekra Test_kep
A Goodyear új könnyű tehergépkocsi-abroncsa több mint 21 000 km-rel tovább tart, mint két versenytársa.

A vadonatúj Efficient Grip Cargo üzemanyag-takarékosabb, ami az abroncs extra élettartamával ötvözve jelentős megtakarítást eredményezhet a flottaüzemeltetők számára.

Az EfficientGripCargo kialakításához a Goodyear mérnökei technikai fejlesztéseket végeztek az abroncsokban használt korábbi futókeverékeken, hogy fokozzák kopásállóságát durva útfelületeken. Emellett nagyobb mennyiségű gumi alkalmazásával fejlesztették az abroncs szerkezetét. A robusztus bordamerevség optimalizálásához, ami a kezelhetőség fokozása mellett az abroncs élettartamát is növeli.

Martijn de Jonge, a Goodyear fogyasztói PBU EMEA márkaigazgatója így nyilatkozott:

„A DEKRA vizsgálatai során elért lenyűgöző eredmények a Goodyear mérnökeinek elkötelezettségét bizonyítják”.

„Az ő elkötelezettségük eredményeképpen sikerült kidolgoznunk az Extra Mile technológiát, mely nem csupán az abroncsok futásteljesítményét javítja, hanem a nedves utakon tanúsított teljesítményüket, tartósságukat, és teljes tulajdonlási költségüket is.”

A vizsgálat 2016 júliusa és októbere között zajlott, egy 215/65 R16C 109/107T méretű abroncsokkal felszerelt, első kerék-meghajtású kistehergépkocsival.

Goodyear_gumi_EfficientGrip Cargo_Dekra

*A két vizsgált konkurens termékhez képest (HankookVantra LT és Continental Conti Van Contact 200).
**A hajtott első tengelyen. A könnyű tehergépkocsi szegmens két konkurens gyártója két legújabb modelljének átlagos teljesítményéhez viszonyítva. (Hankook Vantra LT, Continental Conti Van Contact 200). A vizsgálatot a Goodyear Dunlop megbízásából a DEKRA végezte 2016 júliusa és októbere között. Új LT, abroncsméret: 215/65 R16C 109/107T. Tesztjármű: Renault Master. Tesztkörülmények: Mireval tesztpálya, Franciaország. Jelentés száma: LRT 2016-888, készült: 2016/10/12
***23 964 km extra futásteljesítmény, valamint 40 %-kal jobb kopási teljesítmény a Continental Conti Van Contact 200, illetve 18 986 km extra futásteljesítmény, valamint 32 %-kal jobb kopási teljesítmény a Hankook Vantra LT abroncshoz képest.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

Ezt olvasta már?

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × három =