A Volkswagen a Goodyear SealTech-et választotta a vadonatúj Arteonhoz

Rate this post

A Goodyear bejelentette, hogy a VW gyári felszerelésként akkreditálta az új Arteonhoz a Goodyear legújabb SealTech technológiával rendelkező díjnyertes, ultramagas teljesítményű Eagle F1 Asymmetric 3 abroncsot.

Goodyear_gumi_Eagle_F1_Asymmetric3_Porsche

A Goodyear legújabb bővített mobilitási megoldása, a SealTech, vulkanizálás utáni tömítő technológián alapul. 5 mm-es átmérőig betapasztja az abroncs futófelületén keletkező lyukakat, ezzel kiváló és kiegyensúlyozott vezetést biztosít. A SealTech jelölés az abroncs oldalfalán lesz feltüntetve.

„Büszkék vagyunk, hogy tovább bővítettük portfóliónkat, és bevezethettük a Goodyear technológiáját a VW Arteonon. Mind az autógyártók, mind a vásárlók részéről egyre nagyobb az érdeklődés a bővített mobilitási megoldások iránt. Mi pedig továbbra is befektetünk az olyan technológiák kifejlesztésébe, mint a SealTech, hogy kielégítsük ezt az igényt” – mondta Nick Harley, a Goodyear EMEA (Európa, Közel-Kelet, Afrika) OE fogyasztói részlegének ügyvezető igazgatója.

Az új Volkswagen Arteon egy négyajtós, ferde hátú kupé lenyűgözően innovatív, mégis gyakorlatias megjelenéssel. A kimagasló vezetési élmény érdekében az autót a Goodyear új SealTech technológiájával rendelkező Eagle F1 Asymmetric 3 abroncsokkal szerelik 225/55R17 97W és 245/45R18 96W méretekben.

Ezt olvasta már?

Az első ISCC PLUS minősítéssel rendelkező, elektromos járművekhez készült Hankook-gumiabroncs az új Porsche Taycan modellen

Az elektromos Porsche Taycan első szerelésű gumiabroncsa

Az első ISCC PLUS minősítéssel rendelkező, elektromos járművekhez készült Hankook-gumiabroncs az új Porsche Taycan modellen

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

8 + 15 =