Legfrissebb hírek

Az Arconic új felületkezelési eljárással jelentkezett -Dura-Bright®/Dura-Flange®

Rate this post

Az Arconic új felületkezelési eljárással jelentkezett az Alcoa® kerekek európai piacán:
A Dura-Bright ®/Dura-Flange® felületkezelés a kerékperem jobb védelmét biztosítja és a kerekek élettartamát a duplájára növeli

Az Arconic (NYSE: ARNC) bejelentette, hogy az Alcoa® kerekek termékválasztékát kibővítette a kombinált Dura-Bright®/Dura-Flange® felületkezeléssel rendelkező kovácsolt keréktárcsákkal.

Az új felületkezelés az alacsony karbantartási igény előnyét megtartva nagyobb védelmet nyújt a kerékperem kopása ellen, megduplázva a kerék élettartamát. A flottaügyfeleknél végzett átfogó tesztek azt mutatták ki, hogy 240 000 km után sem jelentkezett a kerékperem kopása. A felületkezelés több száz mosás után is ragyogó, jó minőségű megjelenést eredményezett, ami csökkenti a karbantartási költségeket.

„Az Arconic két bevált és tesztelt újítást egyesített a Dura-Bright / Dura-Flange felületkezelésben. Az eredmény egy olyan kerék lett, amely fenntartja a prémium, magas fényű megjelenést, miközben a többi Alcoa kerékhez hasonlóan lehetővé teszi a flották számára a hasznos teher növelését, egyben az üzemanyag-és a karbantartási költségek csökkentését. Ez kiváló példája annak, hogy hogyan nyer az Arconic azáltal, hogy segíti a partnereitnyerni „- mondta Katus István, az Arconic Wheel Products Európáért, a Közel-Keletért és Afrikáért felelősalelnöke.

A Dura-Bright® / Dura-Flange® kezeléssel ellátott Alcoa kerekek ideális megoldást jelentenek a nem kizárólag közúton szállító flották, a városi busz flották és azok üzemeltetői számára: ezeknél a járműveknél a fokozott igénybevétel és a teher gyakori elmozdulása megnöveli a kerékperem kopását és elhasználódását, amely mellett az alacsony karbantartási jellemzők még nagyobb előnyt jelentenek. Az új Dura-Bright®/Dura-Flange® Alcoa kerekek a forgalmazóknál beszerezhetők.

Az Alcoa keréktárcsákat egyetlen tömör alumíniumtömbből kovácsolják, így 47%-kal könnyebbek és ötször erősebbek, mint az acél kerekek, növelve ezáltal a hasznos terhelhetőséget és az üzemanyag felhasználásának hatékonyságát.

A Dura-Bright®
Ellentétben azokkal a konkurens termékeknél alkalmazott felületi bevonatokkal, amelyeknél gyorsan jelentkezhetnek repedések, lepattogzás, korrózió és fakulás. A Dura-Bright® kezelés nem bevonat, hanem egy olyan felületkezelés, amely behatol az alumíniumba és a kerék anyagának szerves részévé válik. A rendszeres tisztítás a leggyakrabban használt tisztítószerekkel, vagy csak szappannal és vízzel, akár több száz mosás és több ezer kilométer után is megőrzi a kerekek ragyogását, csökkentve a karbantartási költségeket.

A Dura-Flange®-ről
A Dura-Flange® kezelés védőpajzsot biztosít a kerékperem kopásának további csökkentése érdekében. A Dura-Flange®keréktárcsák a legalkalmasabbak a nehéz és a súlypont-áthelyezésre hajlamos rakományok szállítására, ahola gumiabroncs pereme gyakran nekidörzsölődik a keréktrácsa peremének. Az azonos körülmények között használt kezeletlen alumínium kerekekhez képest ez a felületkezelés extra védelmet biztosít, megduplázva a kerekek élettartamát.

Ezt olvasta már?

Continental és a DeepDrive

File GáborA gumiabroncsok szóvivőjeinfo(kukac)gumipiacmagazin.hu https://www.continental.com/en/press/press-releases/20231005-deepdrive/ A gumiabroncs teszteket itt találod >>> Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 × 5 =