Főoldal / 1 Egyéb / A Bridgestone a Dueler H/P Sport abronccsal szereli az új Porsche Cayenne-t

A Bridgestone a Dueler H/P Sport abronccsal szereli az új Porsche Cayenne-t

A Porsche a Bridgestone-t bízta meg azzal, hogy a Porsche Cayenne harmadik generációjához gumiabroncsot szállítson. A Dueler H/P Sport abroncsokat, amelyeket 19[1] és 20[2] collos kerekekre szerelnek, teljes egészében Rómában, a Bridgestone Európai Műszaki Központjában fejlesztették ki. Az abroncsok gyártása a Bridgestone lengyelországi, poznan-i üzemében történik.

[1] Elől 255/55 ZR19 és hátul 275/50 ZR19

[2] Elől 275/45 ZR20 és hátul 305/40 ZR20

Az együttműködés jelzi a gyári szerelések visszatérését a Porsche-nél

  • A Dueler H/P két méretben kerül az új Porsche Cayenne-re
  • A Dueler H/P Sport gumiabroncsot teljes egészében a Bridgestone Európai Műszaki Központja fejlesztette
  • A vegyes méretű abroncsok jobb stabilitást és vezetési dinamikát nyújtanak

A Porsche Bridgestone abroncsokkal történő gyári szerelése fontos visszatérési lehetőséget jelent az abroncsgyártó számára. Az új Porsche Cayenne 15 sikeres évet tudhat maga mögött, és az új modellen már bonyolult és nagy kihívást jelentő vizsgálatok sorozatát végezték. Mivel terepjáróról beszélünk, tipikus sportautókra jellemző vonása, hogy az új, vegyes méretű gumiabroncsok legalább 19 collos felnikre kerülnek. A vegyes abroncsok javítják a stabilitást és a vezetési dinamikát kanyarokban. A gyári szerelésű Bridgestone abroncsokat N0 jelöli az oldalfalon.

Christophe De Valroger, az OE Europe alelnöke elmondta: „Nagyon büszkék vagyunk, hogy ehhez az ikonikus járműhöz bennünket választottak beszállítónak. Nagy elismerés számunkra, hogy a világ egyik legigényesebb gyártója számára végezhettük ezt a fejlesztést. Ez kiválóan szemlélteti termékeink minőségét, a gumiabroncs-technológiák terén betöltött vezető szerepünket és a Porsche-val kialakított partnerségünk erejét.

Ezt olvasta már?

Sokéves tapasztalat, valamint sazéles körű kutatások és tesztelések veztteek az ELIT technológia kifejlesztéséhez. E technológia hozta konstrukciós fejlesztések teszik lehetővé, hogy a 344 Forestar ELIT ugyanazt a rakományt szállítsa a névleges légnyomás felénél, mint a standard erdészeti gumiabroncsok és így nagyobb felfekvő felületet, jobb tapadást és üzemanyaghatékonyságot biztosít.

Bohnenkamp – Alliance ALACSONY NYOMÁSÚ ERDÉSZETI ABRONCS

Sokéves tapasztalat, valamint széles körű kutatások és tesztelések vezettek az ELIT technológia kifejlesztéséhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tíz + tizenöt =